Receptai

Užkandžiai

Amerikietiškas Club sumuštinis

15 min.

Apkepti obuoliai su Coburger Edler rausvuoju sūriu

15 min.

Baklažanų suktinukai su Rulo de Cabra

60 min.

„Bleu“ sūriu įdaryti pievagrybiai

30 min.

Blynelių staigmena

30 min.

Brie sūrio užkandėlė

45 min.

Bruschetta su keptomis kriaušėmis ir sūriu

15 min.

Bruschetta su rūkytu sūriu

30 min.

Comtesse sūrio šniceliai

15 min.

Danablu su meduje mirkytais riešutais

5 min.

Danablu sūris daniškai

5 min.

Įdarytos paprikos su avies sūriu

60 min.

Duonos skrebutis su grybais ir Brie Coburger sūriu

15 min.

Figos apkeptos sūriu

45 min.

Figos su graikiniais riešutais ir sūriu

15 min.

Five counties brokolių apkepas

60 min.

Gardūs sumuštiniai su Moschotyri sūriu

30 min.

Glazūruotos slyvos su Mozzarella di Bufala

30 min.

Grilyje kepta jautiena su rūkytu sūriu

45 min.

Grybų ir Brie Cantorel sūrio krepšeliai

45 min.

Iberico Al Romero sūrio bei Chorizo dešros vėrinukai

15 min.

Iberico quesle ir membrillo lėkštė

60 min.

Ispaniškas sumuštinis

5 min.

Itališka duona su provolone Nero sūriu

30 min.

Itališkas moliūgų ir špinatų risotto

45 min.

Jautienos karpačio su Grand Leo sūriu

5 min.

Juodos duonos skrebučiai su sūrio padažu

30 min.

Juokdario vėrinukai

15 min.

Karamelizuotų svogūnų pyragas

60 min.

Karamelizuoti svogūnai su čederio sūriu

30 min.

Karštas sumuštinis su Glutgut sūriu

15 min.

Karštas užkandis su Buche sūriu

60 min.

Keksiukai su Roquefort sūriu

45 min.

Keptas kumpis su Glut Gut sūriu ir ananasais

15 min.

Keptas sumuštinis su kalakutiena ir čederio sūriu su spanguolėmis

45 min.

Kepti sumuštiniai su Cablanca sūriu

30 min.

Keptuvėje skrudintos krevetės su Mozzarella

60 min.

Kokteilių samteliai

5 min.

Krepšeliai su baltojo pelėsio sūriu

45 min.

Kriaušių ir pistacijų užkandis su pelėsiniu sūriu Double Creme

45 min.

Lazanija su sūrišku sūriu

15 min.

Pyragėliai su St. Nectaire Laitier sūriu ir pomidorais

30 min.

Lengvas užkandis su čederio sūriu su spanguolėmis

30 min.

Meksikietiškos Quesadillas

15 min.

Meksikietiškos vištienos ir sūrio tortilijos

15 min.

Meliono, vytinto kumpio ir mėlynojo sūrio vėrinukai

15 min.

Močiutės sumuštinis

30 min.

Mozzarellos krevetės

30 min.

Nesaldus obuolių pyragas su porais ir rokforo sūriu

60 min.

Olandiškasis fondiu

15 min.

Pakvaišęs Hot-dog sumuštinis su Roquefort sūriu

15 min.

Parmos kumpio ("Prosciutto") suktinukai su figomis ir Bleu D’AUVERGNE sūriu.

30 min.

Persimonų karpačio su Gorgonzola Piccante sūriu

5 min.

Pikantiška užkandėlė su rūkyta lašiša ir Coburger Landkäse sūriu

5 min.

Pikantiški keksiukai su Čederio sūriu

45 min.

Pomidorų, ožkos sūrio ir svogūnų pyragas

45 min.

Puodelis trintos užkandėlės su sūriu

30 min.

Pyragėliai su Rulo de Cabra ir vynuogėmis

45 min.

Pyragaičiai su pelėsiniu sūriu

60 min.

Rulo de Cabra ir kriaušių užkandėlė

30 min.

Rulo de Cabra ir voveraičių užtepėlė

15 min.

Rusiška kalafiorų, sūrio ir garstyčių sriuba

60 min.

Saldi sūrio ir vaisių užkandėlė

60 min.

Saldžiosios paprikos, Mango ir Imbiero ryšulėliai

30 min.

Skrebutis su Cheddar’io sūriu

15 min.

Sluoksniuotos tešlos bandelė

45 min.

Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūrio padažu

30 min.

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su keptomis morkomis

60 min.

Sluoksniuotos tešlos trapučiai

30 min.

Spanguolių ir FROMAGER d'AFFINOIS Leger sūrio užkandis

45 min.

Špinatų ir Cheddar’io skrebutis

45 min.

Špinatų ir sūrio pyragas

60 min.

Sumuštiniai su dilgėlėmis ir mėlynojo pelėsio sūriu

30 min.

Sumuštiniai su skrudinta Mozzarella ir saulėje džiovintais pomidorais

30 min.

Sumuštinis su kepta jautiena ir Provolone sūriu

15 min.

Sumuštinis su Rembrandt sūriu

5 min.

Sūrio fondiu su Fondue Toute

15 min.

Sūrio ir daržovių suši

45 min.

Sūrio pyragas “Sofija”

60 min.

Tacai su FROMAGER d'AFFINOIS Ail Fines Herbes

15 min.

Tolimųjų Rytų skonis

15 min.

Tortilijos suktinukai su vištiena

30 min.

Traškus užkandis su Rondin sūriu

60 min.

Traškūs vamzdeliai su feta ir alyvuogėmis

45 min.

Upėtakių filė pagardinta Tête de Moine sūriu

45 min.

Užkandėlė su Buchette du Vivarois

15 min.

Užkandėlė su moliūgais ir „Bleu“ sūriu

15 min.

Užkandis su Buche sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais

15 min.

Užkandis su Crema su žolelėmis sūriu

30 min.

Užkandis su pievagrybiais ir Saint Geric sūriu

30 min.

Vėrinukai su baltojo pelėsio sūriu

15 min.

Vėrinukai su vynuogėmis ir „Campagnier“ sūriu

5 min.

Varškės ir sūrio užtepėlė

30 min.

Voveraičių ir sūrio užkandis

30 min.

Wensleydale skrebutis

15 min.