Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą

Pyragėliai su St. Nectaire Laitier sūriu ir pomidorais

30 min.
1 porcija

Ingredientai

  • 1 lakštas sviestinės tešlos;
  • St Nectaire Laitier sūrio;
  • 6 maži pomidorai;
  • 4 a.š džiuvėsėlių;
  • 30 g sviesto;
  • 20 g miltų;
  • smulkintų petražolių;
  • druska ir pipirai;

Paruošimas

  • 01
    Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C. Išvyniokite tešlą ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus. Supjaustykite tešlą į norimo dydžio formas ir išdėliokite į kepimo formeles. Supjaustykite St. Nectaire Laitier sūrį, pomidorus ir dėkite ant tešlos, pabarstykite su druska ir pipirais. Tada uždėkite džiūvėsėlius ir sviestą pjaustytą kubeliais. Kepkite pyragėlius 20-25 min, kol tešla įgaus auksinę spalvą. Baigę kepti, išimkite iš formelių ir pabarstykite petražolėmis. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

53 PDO, 33 PGI

Italija

81 PDO, 26 PGI

Ispanija

35 PDO, 18 PGI

Jungtinė Karalystė

10 PDO, 13 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 3 PGI

Vokietija

6 PDO, 25 PGI

Austrija

9 PDO, 2 PGI

Danija

4 PGI