Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą

Bruschetta su keptomis kriaušėmis ir sūriu

15 min.
1 porcija

Ingredientai

  • 3 prinokusių kriaušių;
  • bruschetta duonelės;
  • 30g rukola salotų lapų;
  • 200g Gorgonzola Igorcreme sūrio;
  • alyvuogių aliejaus;
  • šiek tiek medaus;
  • druskos;

Paruošimas

  • 01
    Supjauskite duoną stambiomis riekėmis. Patepkite aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Tada išimkite iš kriaušių sėklas ir supjauskite jas riekelėmis. Jas taip pat apkepkite aliejuje. Užtepkite sūrį ant duonos riekės, ant viršaus dėkite apkepintą kriaušę ir padėkite ant paruoštos lėkštės. Užbarstykite smulkintų salotų lapų, šiek tiek pašlakstykite medaus ir druskos. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

53 PDO, 33 PGI

Italija

81 PDO, 26 PGI

Ispanija

35 PDO, 18 PGI

Jungtinė Karalystė

10 PDO, 13 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 3 PGI

Vokietija

6 PDO, 25 PGI

Austrija

9 PDO, 2 PGI

Danija

4 PGI