Maasdam KROON pavadinimas kildinamas nuo mažo Olandijos miestelio Maasdam. Tai puskietis, 45% riebumo, pikantiško, sodraus, kiek saldoko skonio su vaisių prieskoniu, sūris.
Gouda Kroon - puskietis, 48% riebumo, lengvas, švelnaus skonio, kreminės tekstūros sūris. Pagamintas iš pasterizuoto karvės pieno ir brandinamas nuo kelių savaičių iki kelių metų. Nepilnai subrandintas Gouda Kroon sūris yra lengvas, minkštas, švelnaus skonio, kreminės tekstūros. Sūriui pilnai subrendus skonis tampa aštrus, o spalva gintarinė.
Olandiškas, pusiau kietas sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno. 50% riebumo, baltos spalvos sūris išsiskiria savo turtingu, unikaliu kvapu bei glotnia tekstūra. Jo skonis yra švelnesnis ir saldesnis nei kitų tradicinių ožkos sūrių. Šis ypatingo skonio sūris yra laimėjęs auksinį „Great Taste“ apdovanojimą Jungtineje Karalystėje.
Olandiško sūrio Edam pavadinimas kildinamas nuo Olandijos miestelio Edam, esančio netoli Amsterdamo. Tai puskietis, 40% riebumo, labai švelnaus, šiek tiek riešutinio skonio, išsiskiriantis savo beveik tobula apskritimo forma ir raudono vaško žievele, sūris. Dažniausiai vartojamas šviežias, kol konsistencija minkšta, elastinga, o skonis švelnus.
Olandiškas Mimolette – tai vienas ryškiausių sūrių pasaulyje. Šis sūris pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, yra pusiau kietas, 40% riebumo, išsiskiria ryškiai oranžine spalva, yra vienalytis, švelnaus skonio, elastingos konsistencijos. Jo pavadinimas kilęs iš prancūzų kalbos žodžio “molle”, kuris reiškia "minkštas", o pats sūris sukurtas pagal karaliaus Louis XIV prašymą.
Tai sūris, kuris yra mėgstamas dėl savo saldaus skonio, turinčio riešutų poskonį. Labiausiai jį charakterizuoja didelės skylės, kurios susidaro šio sūrio brandinimo laikotarpiu – tai daro šį sūrį atpažįstamą visur.
Po "Tartufo" sūrio su trumais sėkmės gamintojas išplėtė asortimentą įtraukdamas ožkos sūrį su trumais. Šis gardus kreminis ožkos sūris gaminamas iš riebaus termiškai apdoroto ožkos pieno. Sūris gaminamas rankomis ūkyje. Pridėjus geriausius itališkus trumus, šis gaminys tampa absoliučiu laimėtoju ir labai išskirtiniu!
Galingas ir žemiškas triumų aromatas yra tikras skonio sprogimas! Nuolatinio tiekėjo itališki trumai užtikrina puikią harmoniją ir pastovią kokybę. Kasmet Italijos trumų augintojai su specialiai apmokytais šunimis ieško šio išskirtinio "juodojo aukso".
Geriausia iš trijų šalių: kreminis olandiškas ūkiškas sūris, ispaniški chorizo prieskoniai ir truputis itališkų trumų. Chorizo prieskonius sudaro specialiai auginamų raudonųjų paprikų mišinys, kuris tradiciškai džiovinamas ir rūkomas iškart po derliaus nuėmimo. Dėl itališkų vasaros trumų šis produktas yra labai išskirtinis. Tikras aperityvinis sūris!
Skanus kreminio ožkos pieno sūrio ir chorizo prieskonių derinys! Šis sūris tradiciškai gaminamas ūkyje ir neturi jokių konservantų. Chorizo prieskonius sudaro specialiai auginamų raudonųjų prieskonių mišinys, kuris tradiciškai džiovinamas ir rūkomas iškart po derliaus nuėmimo.
Sūris su graikiniais ir lazdyno riešutais yra populiarus derinys, kurio galima rasti įvairių formų, ir juo dažnai mėgaujamasi dėl nuostabaus kreminio, pikantiško ir traškaus, žemiško riešutų skonio kontrasto.
Skanus bei riebus kreminis ožkos sūris, pagamintas Olandų ūkininkų fermose. Šis sūris turi išskirtinį skonį dėl atrinktų graikinių ir lazdyno riešutų bei ožragės. Nenaudojami jokie dirbtiniai papildomi skoniai ar dažikliai, todėl tai natūraliai susiformavęs skonių derinys!
Be žaliojo pesto sūrio, yra skanus raudonasis pesto sūris. Šiame jauname brandintame sūryje yra skanių raudonųjų pesto žolelių, įskaitant pomidorą, čili, česnaką ir ožragę. Sūryje nėra konservantų, jis turi gražią raudoną spalvą.
"Pesto", kilęs iš itališko žodžio "pestare", reiškiančio "mušti". Jame yra įvairių žolelių, sumaltų grūstuvėje į aromatingą ir skanų mišinį, kompozicija. Šis skanus sūris, pagamintas ūkininkų fermose, praturtintas tradicinėmis žaliosiomis pesto žolelėmis - bazilikais, kedro riešutais ir česnakais.
Skanus ūkiuose pagamintas sūris su Viduržemio jūros žolelėmis čiobreliais, rozmarinais ir levandomis. Šiame sūryje nėra dirbtinių skonių ir dažiklių, nėra konservantų. Taigi, tai visiškai natūralu! Ir tikrai skanu.
Basiron – tai sūris, kuris su kiekvienu kąsniu suteikia jums vasaros. Alyvuogės, pomidorai ir kruopščiai parinktas žolelių mišinys sukuria šią skanią vasaros iliuziją. Puikiai tiks prie sumuštinių, prie ispanų, saulėtų salotų ar picos. Šis sūris išryškina geriausius iš kiekvieno jūsų mėgstamiausio patiekalo!
Vienas unikaliausių Basiron linijos sūrių, įkvėptas japonų virtuvės. Aštrus ir pilnas skonio jis neabejotinai sužadina visus pojūčius.
Pirmiausia paragausite grietinėlės sūrio, o tada... įsiveržia čili. Pasiruoškite ir pasirūpinkite, kad užgesintumėte išsiveržusią „ugnį“, pavyzdžiui, su šalto alaus ar taure atšaldyto baltojo vyno. Mėgaukitės skonio kelione, vadinama „Basiron Hot Chili“.
Old Amsterdam yra gerai žinomas olandiškasis sūris, pasižymintis išskirtiniu skoniu ir tekstūra. Tai Gouda sūrio rūšis, kuris yra vienas populiariausių ir tradicinių sūrių iš Nyderlandų. Sūris Old Amsterdam, kaip rodo pavadinimas, brandinamas ilgą laiką, todėl jis įgauna intensyvesnį skonį ir unikalias savybes.
Šis gauda sūris su vasabiais yra intensyvaus ir pikantiško skonio, ypatingai tinka aštresnio skonio mėgėjams. Japoniniai vasabiai nudažo sūrį žalsva spalva bei suteikia delikatų aitrumą ir išskirtinį prieskoningą skonį. Sūris brandinamas apie 8 – 10 savaičių. Pittoresque sūrio linija išsiskiria plačiu skirtingų skonių asortimentu.
Boer'n Trots sūris su grybais ir kaštainiais yra vienas naujausių Kaamps Estate gaminių. Išskirtinis tuo, jog yra mirkomas karamelėje ir meduje. Sūryje juntami grybų gabaliukai bei kaštainiai, suteikiantys ypatingą skonio išraišką šiam sūriui. Tarptautinėje sūrių parodoje, kurioje dėl titulo varžėsi daugiau nei 5000 sūrių, šis sūris buvo pripažintas komisijos ir įvertintas aukso kategorijoje!
Boer'n Trots sūris su pipirų mišiniu priklauso Kaamps Estate prekės ženklo linijai, kuri ypatinga tuo, kad jos gaminiai yra mirkomi karamelėje bei meduje. Produktas atrodo įspūdingai, nes turi net 3 skirtingų spalvų pipirų plutelę išorėje. Šis Boer’n Trots sūris yra aitraus pipirų skonio, su šiek tiek jaučiama saldumo nata poskonyje, tad labai tinka pikantiško skonio mėgėjams.
Ožkos sūris su ožragėmis – tai nuostabus derinys, sujungiantis kremines ir aštrias ožkos sūrio savybes su žemišku, riešutiniu ir šiek tiek saldžiu ožragės sėklų skoniu.
Šveicariškas 48% riebumo, vidutinio kietumo sūris, gaminamas iš nepasterizuoto ir termizuoto karvių pieno. Pasižymi minkšta ir burnoje tirpstančia tekstūra, sūrio pjūviuose matyti mažos skylutės. Skonis aštrokas, turi riešutų ir vaisių poskonį, pasižymi stipriu aromatu.
Gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, 45% riebumo puskietis sūris. Brandinamas ne mažiau kaip 4 mėnesius. Turi kietą rudos spalvos žievę, sūrio minkštimas yra pusiau kietas, labai tirpus, nuo blyškios dramblio kaulo, gelsvos iki lengvai rudos spalvos. Šis sūris yra grietinėlės skonio ir šiek tiek aitrokas.
Pusiau kietas, baltos spalvos sūris, kilęs iš Bellelay abatijos, esančios Šveicarijos regione, gaminamas iš natūralaus karvių pieno. Tai unikalaus skonio sūris su unikaliu patiekimo stiliumi. Jis patiekiamas skutant specialiai tam skirtu įrankiu, plonomis, susuktomis juostelėmis, primenančiomis roželes ir tirpstančiomis burnoje. Brandinamas ne mažiau nei 4 mėnesius, specialiose iš eglių lentų pagamintose dėžėse.
Vienas iš seniausių sūrių Prancūzijoje, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno. Tai puskietis , 45% riebumo sūris, kilęs iš Auvergne regiono. Cantal Jeune yra jaunas sūris, cilindro formos, gaminamas iš Salers veislės karvių pieno, brandinamas nuo 30 iki 60 dienų. Jis padengtas plona pilka - dramblio kaulo spalvos plutele, tekstūra minkšta, granuliuota, blyškiai geltonos spalvos. Tai šviežias, saldus, pieno skonio sūris, turintis lengvą riešutų bei vanilės poskonį.
Tai iš šveicariškų sūrių Gruyère ir Emmentaler paruoštas produktas, tradiciniam Šveicarijos patiekalui - fondiu naudoti. Fondiu yra skanus patiekalas, ypač sušildantis šaltą žiemos vakarą, kai kompanijoje susirinkę žmonės mėgaujasi traškia duona ar daržovėmis su karštu šveicariško sūrio fondiu.
Angliškas, puskietis, drėgnos tekstūros, trapus sūris, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, 44 % riebumo. Brandinamas ne mažiau kaip 3 savaites, įspūdingai suderintas su sodriomis raudonomis spanguolėmis.
Tai tradicinis angliškas puskietis, 50% riebumo sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Jis yra trapus, drėgnos tekstūros, įspūdingai suderintas su saldžiu aštriu imbieru bei švelniais mangais. Tai angliškų sūrių novatorius, vienas iš populiariausių sūrių su vaisiais rūšių.
Tradicinis angliškas pusiau kietas, 42% riebumo sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šiame sūryje panaudotas šiek tiek neįprastas ingredientų mišinys: karčių apelsinų ir švelniai saldžių mango gabaliukų. Šis vaisių junginys yra puikus kontrastas kreminės tekstūros, švelnaus skonio sūriui.
Pusiau kietas, 41% riebumo angliškas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis novatoriškas šokolado ir apelsinų skonio derinys yra sensacinga naujiena sūrių rinkoje, kuri buvo sugalvota ir pagaminta Ilchester sūrio meistrų.
Tai kreminės tekstūros, puskietis sūris, kuriame yra saldžiųjų apelsinų ir citrinų žievelių bei tamsiųjų razinų gabalėlių, o aromatas papildytas maloniomis cinamono ir brendžio užuominomis. Išskirtinis kontrastas tarp tradiciško britiško pyrago bei brendžio skleidžiamos šilumos, paverčia šį sūrį tobulu žiemos akcentu.
Puskietis sūris su trumais pasižymi Britiškojo čederio skoniu, kremine tekstūra, sumaišytais su juodaisiais vasariniais trumais ir užpiltas ypač tyru baltųjų trumų alyvuogių aliejumi.
Švelniai kremiškos tekstūros, puskietis Britiškas čederis, kruopščiai suderintas, jog gautų visapusį, švelniai saldų obuolių skonį su nuostabiai pikantiškomis svogūno ir aromatingo šalavijo natomis.
Mexicana – ypatingo skonio, aštrus, puskietis šiek tiek trapus, čederio tipo sūris. Kad įgautų nuostabų Meksikos kraštų autentišką skonį jis buvo sumaišytas su įvairiomis paprikų rūšimis, dėl to šis sūris savo aštrumu neretai primena meksikietiškus patiekalus. Dėl savo universalumo šis sūris tinka maisto gaminimui kaip ingridientas ar kaip valgomoji puošybos detalė.
Angliškas 54% riebumo, pusiau kietas, čederio sūris. Tai tikras anglų lobis. Jis nėra rūkytas, tačiau turi dūmų kvapą, pikantišką skonį ir gintarinę spalvą, kurią jam suteikia paprikos milteliai.
English, fermented, semi-hard, 52% fat, cow's milk cheese, uniquely combining the five best-known England's counties cheeses: Cheddar, Double Gloucester, Cheshire, Red Leicester and Derby.
Vienas žinomiausių ispaniškų sūrių, kuris gaminamas Lamanša regione ir tik iš Manchega veislės avių pieno. 50 % riebumo, intensyvaus skonio bei standžios ir kartu purios konsistencijos sūris yra ilgai išliekančio išraiškingo kvapo, lengvai pikantiško skonio, su avių pieno poskoniu ir nuo baltos iki gelsvai dramblio kaulo spalvos.
Ispaniškas puskietis sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno, 50% riebumo. Sūris yra baltos spalvos, lygios tekstūros su daugybe „akučių“. Jis padengtas geltona plona vaškine žievele, kuri išlaiko sūrio geriausias savybes visą jo galiojimo laiką.
Iberico Quesle – Ispaniškas puskietis sūris, gaminamas iš pasterizuoto karvių ir avių pieno mišinio. Tai lengvas, puikaus, ypatingai turtingo, sodraus, tačiau švelnaus skonio sūris.
8 mėnesius brandintas avies pieno sūris turi turtingą ir sudėtingą skonį. Jame gali būti riešutų, karamelizuotų ar net šiek tiek vaisių natų. Senėjimo procesas leidžia išugdyti gilesnius ir intensyvesnius skonius.
Manchego sūris yra garsus ispaniškas sūris, gaminamas iš avies pieno. „DOP“ žymėjimas reiškia „Denominación de Origen Protegida“, kuris yra kokybės užtikrinimo ženklas, panašus į prancūzų AOC sistemą. Tai reiškia, kad sūris gaminamas tam tikrame Ispanijos regione ir atitinka tam tikrus tradicinius gamybos būdus.
50 % riebumo ispaniškas sūris, pagamintas iš nepasterizuoto avių pieno Ispanijos Kastilija ir Leon regionuose. Šio sūrio išskirtinumas – dūmo aromatas, kuris gaunamas natūraliai rūkant sūrį bukmedžio mediena. Bukmedžio aromatas suteikia sūriui išskirtinio pikantiškumo. Geltono marmuro spalvos sūriui būdingas stiprus kvapas, išskirtinis aromatas ir glotni tekstūra.
Gurmaniškas ožkų pieno sūris, pasižymintis įstabiu sviesto, grietinėlės bei riešutų poskonio balansu, tvirta tekstūra ir nepakartojamu skoniu.
Trumuose brandintas avies sūris pasižymi unikaliomis ir išskirtinėmis savybėmis. Avies sūrio aromatai ir skoniai sustiprinti trumų skoniu.
Vienas populiariausių ispaniškų sūrių, gaminamas Centrinėje Ispanijoje. Šis unikalus puskietis sūris gaminamas iš pasterizuoto karvių, avių ir ožkų pieno mišinio, padengtas puikiu aromatu pasižyminčiu rozmarinu. Karvių pieno dalis mišinyje suteikia sūriui glotnumo, ožkų pienas – aštrumo, o avių pienas suteikia pikantiškumo.
Tai pusiau kietas, baltos vidinės tekstūros, su didelėmis skylėmis sūris. Turi stiprų aromatą, kylantį iš šviežio ožkų pieno kvapo. Su subtiliu raudonojo vyno poskoniu.
Pusiau kietas ispaniškas sumaišytas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių (min. 60%), avių (min. 17%) ir ožkų (min. 12%) pieno. Sūris turi dramblio kaulo vidinės tekstūros spalvą, švelnų pieno aromatą, mažas skylutes, susidariusias sūrio brandinimo metu. Lengvas ir sviestinis sūrio skonis yra puikiai suderintas su išskirtiniu laukinių česnakų skoniu.
Pusiau kietas ispaniškas maišytas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių (min. 60%), avių (min. 17%) ir ožkų (min. 12%) pieno. Sūris turi dramblio kaulo vidinės tekstūros spalvą, švelnų pieno aromatą, mažas skylutes, susidariusias sūrio brandinimo metu. Iš išorės natūraliai padengtas aitriosiomis paprikomis, todėl turi ir šiek tiek aštrumo.
Tomme Noire Cantorel – kaimiškas sūris, gaminamas iš karvių, besiganančių Pirėnų lankose, pasterizuoto pieno. Pirmą kartą šis sūris paminėtas XII-ame amžiuje. Juo buvo vaišinamo Prancūzijos karaliai.
Baskeriu Capitoul yra viena iš Capitoul sūrių rūšių, gaminamų Baskų Pirėnų regione, Prancūzijoje, puikaus skonio, elastingos tekstūros, 50 % riebumo, gaminamas tik iš pasterizuoto avies pieno ir brandinamas ne trumpiau kaip du mėnesius. Jo skonis švelnus, šiek tiek sūrokas, su riešutiniu prieskoniu, lengvai bei švelniai tirpstantis burnoje.
Etchola Capitoul yra sūris, gaminamas iš pasterizuoto pieno mišinio: karvės, ožkos ir avies pieno.
Tai puskietis, su išskirtinėmis riešuto dydžio skylutėmis, pasterizuoto karvių pieno sūris. Suformavus ir išlaikius sūrį druskos vonioje, jis pirmas dvi-tris savaites būna šaltame rūsyje, o po to perkeliamas į daug šiltesnį brandinimo kambarį, kuriame per 6-8 savaites atsiranda garsiosios šio sūrio skylutės. 45 % riebumo sūrio masė minkšta ir puri, o plutelė kieta ir sausa, jos spalva – nuo aukso geltonumo iki šviesiai rudos.
Selection de France - tai penkių sūrių rinkinys, puikiai tinkantis gurmanams. Šį rinkinį sudaro nepakartojamo skonio prancūziški sūriai: Fourme d'Ambert, St-Nectaire, Tomme Noire, Cantal Jeune, Pur Brebis.
Vienas iš labiausiai žinomų sūrių Prancūzijoje, dažniausiai naudojamas lydymui. Pasterizuoto karvių pieno sūris, turintis ploną, rudai oranžinės spalvos žievę ir gelsvos spalvos masę, lygią vidinę tekstūrą, ne per kartų ar sūrų skonį. Kreminės tekstūros Raclette sūris turi labai savitą, malonų aromatą, jaučiamą net tada, kai sūris yra lydomas. Fromages Ermitage siūlo ne tik klasikinį Raclette skonį, bet ir rūkytą Raclette, skirtą gurmanui, trokštančiam dar daugiau įspūdžių savo virtuvėje.
Vienas iš labiausiai žinomų sūrių Prancūzijoje, dažniausiai naudojamas lydymui. Pasterizuoto karvių pieno sūris, turintis ploną, rudai oranžinės spalvos žievę ir gelsvos spalvos masę, lygią vidinę tekstūrą, ne per kartų ar sūrų skonį. Kreminės tekstūros Raclette sūris turi labai savitą, malonų aromatą, jaučiamą net tada, kai sūris yra lydomas.
Vienas iš labiausiai žinomų sūrių Prancūzijoje, dažniausiai naudojamas lydymui. Pasterizuoto karvių pieno sūris, turintis ploną, rudai oranžinės spalvos žievę ir gelsvos spalvos masę, lygią vidinę tekstūrą, ne per kartų ar sūrų skonį. Kreminės tekstūros Raclette sūris turi labai savitą, malonų aromatą, jaučiamą net tada, kai sūris yra lydomas. Fromages Ermitage siūlo ne tik klasikinį Raclette skonį, bet ir Raclette pagardintą kario prieskoniais, skirtą gurmanui, trokštančiam įspūdžių ir skonių įvairovės.
Pusiau kietas sūris, gaminamas iš pasterizuoto avių pieno Aveyron regione, pietų Prancūzijoje. Šio sūrio riebumas 57%, brandinamas apie 90 dienų. Rondin Papillon padengtas rusva tvirta žievele, o viduje sūrio spalva brandinimo laikotarpiu kinta nuo baltos iki dramblio kaulo, savo forma bei spalva netgi primena prancūziškąją bagetę. Sūris yra subalansuoto, švelnaus, sviestinio, būdingo avių pieno sūriams, skonio su juntamu vaisių aromatu. Tekstūra tvirta ir lengvai lydosi.
Puskietis airiškas, 48 proc. riebumo, lygios tekstūros sūris, pasižymintis kreminiu skoniu, pagamintas iš airiškų žole maitintų karvių pieno. Siekiant išlaikyti šio pieno natūralų saldumą, atskleisti vietinio pieno skonį, minėtas sūris brandinamas apie 4 mėnesius. Gaminant nenaudojami jokie dirbtiniai dažikliai, skonio stiprikliai ar kiti nenatūralūs priedai. Rausva spalva išgaunama gamybos procese naudojant Anato medžio sėklas.
Puskietis airiškas, 48 proc. riebumo, lygios tekstūros sūris, pasižymintis kreminiu skoniu, pagamintas iš airiškų, beveik visus metus žole maitintų, karvių pieno. Siekiant išlaikyti šio pieno natūralų saldumą, atskleisti vietinio pieno skonį, minėtas sūris brandinamas apie 4 mėnesius. Gaminant nenaudojami jokie dirbtiniai dažikliai, skonio stiprikliai ar kiti nenatūralūs priedai.
Karaliaujantis sūris ir tikra klasika – nuostabusis čederis. Tradiciškai pagamintas čederis ir gelsvos spalvos, kietos, lūžtančios struktūros ir aštroko, riešutus primenančio skonio. Prasidėjęs nuo klasikinio skonio, šiuo metu čederis gaminamas įvairių skonių. Gamintojas Old Irish Creamery siūlo rinktis iš šių skonių: natūraliai rūkytas airiško ąžuolo dūmu; su česnakais ir žolelėmis; su aitriaisiais pipirais; su mėlynėmis; su graikiniais riešutais; su laiškiniais česnakais; su raudonu vynu; su airišku porterio alumi (Guinness); su airišku viskiu (Jameson); su spanguolėmis; su kariu; su Murphy's Irish Stout alumi; Luck O‘ Irish (trijų sluoksnių/skonių).
Synnøve Fløtemys yra švelniai rudas, šviesios spalvos sūris su lengvu karamelės skoniu.. Sūris gaminamas iš karvės pieno, todėl yra švelnesnis nei tradicinis ožkos sūris. Fløtemys vaidina svarbų vaidmenį Norvegijos maisto tradicijose ir yra mėgstamas daugelio norvegų.
Klasikinis norvegų pusryčių stalo sūris, pagamintas iš sumaišyto karvių ir ožkų pieno, suteikiančio sūriui ypatingą skonį. Tai sūris, turintis rusvą atspalvį bei karamelinį poskonį. Tinka padažams, sumuštiniams ir kitiems patiekalams ruošti.
Čederio sūris, 50 proc. riebumo, šiek tiek aitraus kvapo, turinčio muskato užuominą, o skonis šiek tiek riešutinis, saldus, tačiau ir aštrus tuo pačiu. Čederio "aštrumas" siejamas su rūgščiųjų peptidų kiekiu sūryje. Jo tekstūra tvirta, šiek tiek trapi.
Tai spalvotas čederio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 50% riebumo. Šis sūris yra puskietis, švelnaus skonio, tvirtos konsistencijos, be akučių, turintis lengvą riešutinį poskonį. Šio čederio spalva - švelni oranžinė, išgaunama perdirbant anato augalo sėklas.
Itališkas 48% riebumo, gaminamas iš nepasterizuoto Lombardijos provincijoje besiganančių karvių pieno, sūris. Jis brandinamas tamsiuose urvuose nuolat vartant, dažniausiai yra aptrauktas rausva pelėsio žievele, o vidus būna baltas, minkštos sviestinės tekstūros, turintis ypatingą šiek tiek saldų skonį bei aromatą.
Minkštas sūris, kuris brandinamas ne ilgiau kaip 90 dienų ir paprastai apdorojamas vašku. Jo subtilus skonis ir minkšta tekstūra yra plačiai vertinami tiek tradicinėje, tiek šiuolaikinėje gastronomijoje visame pasaulyje
1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.
Peržiūrėti įrankių asortimentą