Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Puskiečiai sūriai

Avių pieno sūris Rondin Papillon

Pusiau kietas sūris, gaminamas iš pasterizuoto avių pieno Aveyron regione, pietų Prancūzijoje. Šio sūrio riebumas 57%, brandinamas apie 90 dienų. Rondin Papillon padengtas rusva tvirta žievele, o viduje sūrio spalva brandinimo laikotarpiu kinta nuo baltos iki dramblio kaulo, savo forma bei spalva netgi primena prancūziškąją bagetę. Sūris yra subalansuoto, švelnaus, sviestinio, būdingo avių pieno sūriams, skonio su juntamu vaisių aromatu. Tekstūra tvirta ir lengvai lydosi.

Kilmės šalis

Prancūzija

Brandinimo trukmė

3 mėn.

Pieno rūšis

avių pienas

Geriausiai tinka su

Maistas

Salotos, picos, sūrių užkandžiai, riešutai, vaisiai, suvožtiniai.

Gėrimai

Cabernet Franc, Chardonnay, Pinot Gris, Bordeaux Medoc.