Selection de France - tai penkių sūrių rinkinys, puikiai tinkantis gurmanams. Šį rinkinį sudaro nepakartojamo skonio prancūziški sūriai: Fourme d'Ambert, St-Nectaire, Tomme Noire, Cantal Jeune, Pur Brebis.
Fourme d'Ambert - vienas iš seniausių prancūziškų sūrių, menamų nuo Romos laikų. Tai pusiau kietas, mėlynojo pelėsio, cilindro formos, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, brandinamas mažiausiai 2 mėnesius, 50% riebumo, švelnaus vaisių skonio, persipynusio su grybų poskoniu, sūris. St-Nectaire - tai Prancūzijos pasididžiavimas, 45% riebumo, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, šiek tiek sūrus su riešutiniu poskoniu, nuo baltos iki geltonos spalvos sūris turi pilkšvą žievelę, viduje yra kreminės tekstūros. Tomme Noire - tai prancūziškas, pusiau kietas, fermentinis sūris. Jis kreminės tekstūros, šiek tiek sūroko skonio, 50 % riebumo, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, turintis šviesią dramblio kaulo spalvą. Sūris padengtas juodu vašku, kuris išlaiko nepakitusias sūrio savybes visą jo galiojimo laikotarpį. Cantal Jeune - tai vienas iš seniausių sūrių Prancūzijoje, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno. Puskietis, 45% riebumo sūris kilęs iš Auvergne regiono. Cantal Jeune yra jaunas sūris, cilindro formos, gaminamas iš Salers veislės karvių pieno, brandinamas nuo 30 iki 60 dienų. Jis padengtas plona pilka - dramblio kaulo spalvos plutele, tekstūra minkšta, granuliuota, blyškiai geltonos spalvos. Tai šviežias, saldus, pieno skonio sūris, turintis lengvą riešutų bei vanilės poskonį. Pur Brebis - tai pusiau kietas prancūziškas sūris, pagamintas iš pasterizuoto avių pieno, lygaus paviršiaus, elastingas, šiek tiek sūraus, riešutinio skonio.
Valgomas kaip užkandis.