Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Puskiečiai sūriai

Pittoresque Gaudos sūris su vasabiais

Šis gauda sūris su vasabiais yra intensyvaus ir pikantiško skonio, ypatingai tinka aštresnio skonio mėgėjams. Japoniniai vasabiai nudažo sūrį žalsva spalva bei suteikia delikatų aitrumą ir išskirtinį prieskoningą skonį. Sūris brandinamas apie 8 – 10 savaičių. Pittoresque sūrio linija išsiskiria plačiu skirtingų skonių asortimentu.

Kilmės šalis

Nyderlandai

Brandinimo trukmė

8 sav.

Pieno rūšis

karvių pienas

Istorija ir išskirtinumas

Kiekvienais metais Nyderlanduose yra pagaminama 650 milijonų kilogramų Gaudos sūrio. Sūris gaminamas tik vasaros metu ir brandinamas mažiausiai 12 kilogramų svorio, galvomis surikiuotomis ant medinio paviršiaus.

Geriausiai tinka su

Maistas

Labiausiai naudojamas tarkuotas pagardinti įvairiems patiekalams: makaronams, apkepams, salotoms, suteikia ypatingą, šiek tiek pikantišką skonį, taip pat kaip užkandis patiekiamas ant sūrio lentos.

Gėrimai

Šis sūris puikiai dera su sodriu raudonu vynu kaip French Bordeaux ar Cabernet Franc, taip pat su alumi ir kai kuriais stipriaisiais gėrimais kaip viskis.