Šis gauda sūris su vasabiais yra intensyvaus ir pikantiško skonio, ypatingai tinka aštresnio skonio mėgėjams. Japoniniai vasabiai nudažo sūrį žalsva spalva bei suteikia delikatų aitrumą ir išskirtinį prieskoningą skonį. Sūris brandinamas apie 8 – 10 savaičių. Pittoresque sūrio linija išsiskiria plačiu skirtingų skonių asortimentu.
Kiekvienais metais Nyderlanduose yra pagaminama 650 milijonų kilogramų Gaudos sūrio. Sūris gaminamas tik vasaros metu ir brandinamas mažiausiai 12 kilogramų svorio, galvomis surikiuotomis ant medinio paviršiaus.
Labiausiai naudojamas tarkuotas pagardinti įvairiems patiekalams: makaronams, apkepams, salotoms, suteikia ypatingą, šiek tiek pikantišką skonį, taip pat kaip užkandis patiekiamas ant sūrio lentos.
GėrimaiŠis sūris puikiai dera su sodriu raudonu vynu kaip French Bordeaux ar Cabernet Franc, taip pat su alumi ir kai kuriais stipriaisiais gėrimais kaip viskis.