Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Puskiečiai sūriai

Ožkų pieno sūris su vynu Cabra al Vino

Tai pusiau kietas, baltos vidinės tekstūros, su didelėmis skylėmis sūris. Turi stiprų aromatą, kylantį iš šviežio ožkų pieno kvapo. Su subtiliu raudonojo vyno poskoniu.

Kilmės šalis

Ispanija

Brandinimo trukmė

4 sav.

Pieno rūšis

ožkų pienas

Istorija ir išskirtinumas

Hijos de Salvadoras Rodríguez S.A. (žymaus Ispanijos sūrininko garbei pavadinta sūrinė) sukūrė "Flavours Cheese El Pastor de la Polvorosa" sūrių rinkinį, kurį sudaro šešių ispaniškų sūrių asortimentas. Vienas iš jų yra "Queso de Cabra Semicurado al vino tinto". Šis pusiau minkštas ožkos pieno sūris kelias dienas laikomas panardintas raudoname vyne. Tai jam suteikia išskirtinę violetinę-rausvą spalvą bei savaime aišku ypatingą skonį ir aromatą, kai šviežio ožkų pieno skonis susimaišo su nuostabiu vyno aromatu.

Geriausiai tinka su

Maistas

Riešutai, medus, figos, užkandžių su sūdyta žuvimi gaminimas.

Gėrimai

Sodrus raudonas ispaniškas vynas (pvz. Rioja).