Filtruoti
Pieno rūšis
Produktų pagal šiuos kriterijus nėra.

Sūris Burrata Sori

Italija / karvių pienas

Burrata yra šviežias itališkų karvių pieno sūris, pagamintas iš mozzarella sūrio ir grietinėlės. Išorinis apvalkalas yra mozzarella, o viduje yra stracciatella ir grietinėlė, suteikianti šiam gaminiui neįprastą minkštą tekstūrą ir švelnų skonį.

Sūris Mozzarella di Bufala Campana

Italija / buivolių pienas

Pietų Italijos pasididžiavimas. Šis sūris gaminamas pagal griežtus reikalavimus ir tik pietinėje Italijos dalyje. 1993 m. suteiktas „Mozzarella di Bufala Campana“ prekės ženklas ir DOP (Denominazione di Origine Protetta arba angl.k. PDO - Protected Designation of Origin, liet.k. saugoma kilmės vietos nuoroda) statusas. Buivolių pienas buvo įtrauktas į sūrių gamybą septintame dešimtmetyje, kai pastebėta, kad jame gausu kalcio bei baltymų, o cholesterolio daug mažiau nei karvių piene. Mozzarella di Bufala yra 52 % riebumo, lengvo pieniško, šiek tiek rūgštelėjusio skonio. Sūris gaminamas rutulėliais ir laikomas sūryme.

Sūris Mozzarella Valcolatte

Italija / karvių pienas

Mozzarella - šviežias sūris sūrymo tirpale, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Tai „gyvas“ produktas, kuris savo sudėtyje neturi jokių konservantų. Mozzarella sūris pasiekia vartotoją panardintas į sūrymą, kuriame jis ir buvo suformuotas. Tai padeda išlaikyti sūriui jam būdingas skonines savybes bei prailgina šio šviežaus ir minkšto sūrio galiojimo laiką.

Sūris Mozzarella mini Valcolatte

Italija / karvių pienas

Tai mažų rutuliukų formos Mozzarella. Šviežias, švelnus, minkštas, nebrandintas sūris, pagamintas iš pasterizuoto pieno, laikomas sūryme. Sūris yra baltai gelsvos spalvos, savo sudėtyje neturi jokių konservantų. Mozzarella pasiekia vartotoją panardinta į sūrymą, kuriame ji ir buvo suformuota. Tai padeda išlaikyti šiam sūriui būdingas skonines savybes bei prailgina jo galiojimo laiką. Sūrio pateikimas mažų rutuliukų forma – gamintojo siekis įtikti pirkėjui pagaminant sūrį, kuris pritaikytas greitam ir patogiam vartojimui.

Sūris Mascarpone UAT Sterilgarda

Italija / karvių pienas

Sterilgarda kompanijos šviežių sūrių linija skirta naudoti virtuvėje nesudėtingų, praktiškų patiekalų ruošimui. Mascarpone Sterilgarda žinoma kaip vienas iš išskirtinių Italijos produktų, ypač naudojamų gaminant skanius desertus ir užkandžius. 80% riebumo sūris yra baltos spalvos, kreminės tekstūros, turinčios tam tikrą rūgštumą ir švelnų skonį. Šis produktas taip pat yra ypatingas, nes jo gamybai naudojamas karvių pienas apdorotas UAT būdu (ultra aukštoje temperatūroje), todėl šis sūris turi žymiai ilgesnį galiojimo laiką.

Sūris Mascarpone Sterilgarda

Italija / karvių pienas

Sterilgarda kompanijos šviežių sūrių linija yra skirta naudoti virtuvėje nesudėtingų, praktiškų patiekalų ruošimui. Mascarpone Sterilgarda žinoma kaip vienas iš išskirtinių Italijos produktų, ypač naudojamų gaminant skanius desertus ir užkandžius. 80% riebumo sūris yra baltos spalvos, kreminės tekstūros, turinčios tam tikrą rūgštumą ir švelnų skonį.

Sūris Mozzarella Paladin

Vokietija / karvių pienas

Šviežias, 45 % riebumo, aukštos kokybės, jaunas (nebrandintas), elastingas ir puskietis sūris, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno. Paladin mocarela yra specialiai gaminama iš karvių, ganomų natūraliose Bavarijos regiono pievose, pieno. Ji tvirta pjaustant, dėl specialaus gamybos proceso ypač gerai lydosi, pasižymi švelniu skoniu ir malonia, minkšta struktūra.

Sūrio tortas su aitriosiomis paprikomis Primello

Vokietija / karvių pienas

Primello sūrio tortas su aitriosiomis paprikomis – vokiškas, 60% riebumo sluoksniuotas sūrio tortas, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis švelnaus skonio sūrio tortas, gaminamas su šviežiomis aitriosiomis paprikomis, pasižymi ypatingu aštraus ir pikantiško skonių deriniu.

Sūris vynuogių lapuose su česnakais ir alyvuogėmis

Vokietija / karvių pienas

Kreminis sūris, įvyniotas į graikiškų vynuogių lapus, pagamintas iš karvių pieno kvarko (mažo riebumo varškės tipo sūris) ir šviežaus sviesto. Sūris pagardintas česnakais ir alyvuogėmis, petražolėmis, krapais. Ragaujant jaučiami švelnus pieno ir stiprus česnako aromatai, maloniai susipinantys tarpusavyje jų bei alyvuogių, prieskoninių žolelių skoniai.

Sūris vynuogių lapuose su kedro riešutais ir baziliku

Vokietija / karvių pienas

Kreminis sūris, įvyniotas į graikiškų vynuogių lapus, pagamintas iš karvių pieno kvarko (mažo riebumo varškės tipo sūris) ir šviežio sviesto. Sūris pagardintas baziliku ir kedro riešutais. Ragaujant jaučiami švelnus pieno ir ryškus baziliko aromatai, maloniai susipinantys tarpusavyje jų bei kedro riešutų skoniai.

Sūrio tortas su spalvotais pipirais Primello

Vokietija / karvių pienas

Primello sūrio tortas su spalvotais pipirais – tai vokiškas, 60% riebumo sūrio tortas, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Švelniai aromatizuoti žali ir aštrūs juodieji pipirai suteikia ypatingai malonų piknatišką skonį. Spalvingas pipirų mišinys sujungia sodriai aštrų įvairių pipirų rūšių aromatą, tuo pačiu pradžiugindamas akis ir gomurį.

Sūrio tortas su Chalapos paprikomis Primello

Vokietija / karvių pienas

Primello sluoksniuotas sūrio tortas su chalapos paprikomis – vokiškas, 60% riebumo sūrio tortas, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, pasižymintis aštriu, pikantišku skoniu. Šiam švelniam kreminiam sūriui, raudoni ir žali chalapos paprikų gabaliukai, esantys jo sudėtyje, maloniai atskleidžia aštrų - ugningą skonį, suteikia egzotiškumo ir spalvingumo, todėl jis puikiai atrodys ant vaišių stalo.

Sūrio tortas su lašiša Primello

Vokietija / karvių pienas

Primello sluoksniuotas sūrio tortas su laukine lašiša – šviežias, 60% riebumo vokiškas sūrio tortas, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Perteptas laukinių lašišų ir krienų sluoksniu, jis paliks neapsakomą skonio malonumą jūsų gomuriui. Krapais padengtas sūrio torto viršus pabrėžia dar ryškesnį skonį bei suteikia žavią išvaizdą.

Sūrio tortas su krevetėmis Primello

Vokietija / karvių pienas

Primello sluoksniuotas sūrio tortas su krevetėmis – 60% riebumo vokiškas sūrio tortas, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis nuostabus sūrio tortas su krevetėmis papuoš jūsų stalą ne tik savo forma, bet ir ypatingu skonių deriniu: sluoksniuotame kreminio sūrio patale jūros skonį saugo krevetės su česnako aromatu, o torto gabalėlio viršų puošia švieži krapai. Šis rafinuotas sūrio tortas nepaliks abejingo nė vieno sūrio gerbėjo.

Sūrio tortas su Toskanos prieskoniais Primello

Vokietija / karvių pienas

Primello sūrio tortas su Toskanos prieskoniais – vokiškas, 60% riebumo sūrio tortas, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šviežių pomidorų, paprikų, česnakų ir bazilikų sluoksnis sukuria išskirtinį Viduržemio jūros regiono skonį. Toskanos prieskoniai šiam sūriui suteikia lengvumo pojūtį, o paragavus atsiveria įvairių skonių asorti.

Sūrio suktinis su aitriosiomis paprikomis Primello

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas, 60% riebumo sūrio suktinis, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno. Gaminant šį suktinį naudojamos pačios šviežiausios paprikos, kurios suteikia sūrio suktiniui išskirtinį, gurmanišką skonį. Tai puikus, švelnaus sūrio ir aštriųjų paprikų skonių mišinys, kurį pamėgs kiekvienas gurmanas.

Sūrio suktinis su žolelėmis Primello

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas, šviežaus sūrio suktinis, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šiam 60% riebumo, kreminės konsistencijos sūrio suktiniui naudojami šviežūs laiškiniai česnakai, auginami ūkininkų. Šviežūs ingredientai sūriui suteikia puikų skonį ir išskiria jį iš kitų turtingu, subtiliu aromatu.

Sūrio suktinis su pipirais Primello

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas šviežio sūrio suktinis, gaminamas tik iš vietos ūkininkų surinkto pasterizuoto karvių pieno. 60% riebumo, kreminės tekstūros sūris, turintis pikantišką skonį ir nuostabų aromatą. Šio suktinio viršus apibarstomas juodais ir baltais pipirais bei pagardinamas pikantiškais prieskoniais. Tai puikus švelnaus skonio sūrio ir spalvotų pipirų kontrastas.

Sūrio suktinis su ananasais ir migdolais Primello

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas, šviežias, elegantiškos formos sūrio suktinis, 60% riebumo, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šio švelnaus suktinio viduje yra išraizgyta ananaso skonio spiralė, o dar ypatingesnį skonį suteikia viršuje smulkiai apibarstyti smulkinti migdolų riešutai.

Sūrio suktinis su lašiša Primello

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas, 60% riebumo, šviežias sūrio suktinis, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūriui naudojami tik švieži ingridientai, todėl jo skonis yra labai turtingas ir sodrus, o aromatas puikus. Šio rafinuoto suktinio viduje yra išraizgyta laukinės lašišos skonio spiralė, o savitą skonį suteikia viršuje apibarstytos smulkintos prieskoninės žolelės - krapai.

Kepamos Mozzarella lazdelės su pomidorų ir paprikų padažu

Vokietija / karvių pienas

Šios Mocarelos sūrio lazdelės su aštriais, traškiais džiūvėsėliais, jau paruoštos kepti orkaitėje ar keptuvėje. Valgykite karštas vienas arba su siūlomu pomidorų-paprikų padažu. Lazdelių konsistencija lygi, vientisa, po iškepimo labai minkšta.

Sūrio suktinis su pomidorais ir bazilikais Primello

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas, 60% riebumo, šviežias sūrio suktinis, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Pagamintas iš minkštos konsistencijos sūrio, šviežių pomidorų ir šviežių bazilikų. Šie ingridientai sūriui suteikia šviežumo ir lengvą, Viduržemio jūros regiono patiekalams būdingą skonį.

Kepamas Camemebert sūris su spanguolių padažu

Vokietija / karvių pienas

Šis sūris yra švelnus, bet kietos, trapios tekstūros, turi saldų pieno skonį. Camemebert sūriui bręstant, susidaro vientisa, tolygi masė su plona, balta pelėsine žievele. Kiekvieno valgytojo patogumui sūris jau padengtas džiūvėsėliais ir paruoštas kepti keptuvėje arba orkaitėje. Iškepus valgomas vienas arba su spanguolių padažu.

Ožkų pieno sūris El Pastor su žolelėmis

Ispanija / ožkų pienas

Ispaniškas šviežias sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno ir pagardintas žolelėmis. Hijos de Salvador Rodríguez S.A., ispaniškų sūrių gamintojas, sukūrė "Log of Flavors El Pastor de la Polvorosa" sūrių liniją, kuriai būdingi minkšti, balti, kreminiai, lygios tekstūros sūriai. Ši linija ypatinga tuo, kad ją sudaro ožkų pieno sūriai pagardinti įvairiais priedais: ananasais, mangais, juodaisiais pipirais, paprikomis, žolelėmis ar pelenais.

Ožkų pieno sūris El Pastor su papaja

Ispanija / ožkų pienas

Ispaniškas šviežias sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno ir „nusagstytas“ džiovintos papajos gabaliukais, suteikiančiais sūriui vizualaus patrauklumo, spalvinės gamos ir salstelėjimo akcentą. 56 % riebumo sūris pasižymi itin puikiu saldumo ir gaivumo balansu, ypatingai viliojančiu aromatu. Rulo de Cabra su papaja – tikras gardumynas vaikams. Pastarieji labai mėgsta šį skanų sūrį.

Ožkų pieno sūris El Pastor su paprika

Ispanija / ožkų pienas

Ispaniškas šviežias sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno, dengtas maltų raudonųjų paprikų luobele. Hijos de Salvador Rodríguez S.A., ispaniškų sūrių gamintojas, sukūrė "Log of Flavors El Pastor de la Polvorosa" sūrių liniją, kuriai būdingi minkšti, balti, kreminiai, lygios tekstūros sūriai. Ši linija ypatinga tuo, kad ją sudaro ožkų pieno sūriai pagardinti ananasais, mangais, juodaisiais pipirais, paprikomis, žolelėmis arba pelenais.

Ožkų pieno sūris El Pastor su pipirais

Ispanija / ožkų pienas

Baltos spalvos ir tolygios tekstūros sūris, padengtas maltais juodaisiais pipirais. Hijos de Salvador Rodríguez S.A., ispaniškų sūrių gamintojas, sukūrė "Log of Flavors El Pastor de la Polvorosa" sūrių liniją, kuriai būdingi minkšti, balti, kreminiai, lygios tekstūros sūriai. Ši linija ypatinga tuo, kad ją sudaro ožkų pieno sūriai pagardinti ananasais, mango, juodaisiais pipirais, paprikomis, žolelėmis arba pelenais.

Ožkų pieno sūris El Pastor su ananasais

Ispanija / ožkų pienas

Rulo de Cabra su ananasais – tai ispaniškas sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno ir pagardintas natūraliais ananasų gabaliukais. 56 % riebumo sūris išsiskiria itin glotnia tekstūra, gaiviu saldumu bei ypatingu aromatu. Balta sūrio spalva puikiai dera su ananasų gabaliukų geltoniu. Ananasas yra aromatingas, švelniai saldus, sultingas vaisius, tad šviežiam sūriui suteikia puikaus saldumo poskonio ir sūris tirpsta burnoje. Dėl puikios išvaizdos ir nuostabaus skonio šis sūris bus puikus stalo akcentas.

Ožkų pieno sūris El Pastor su pelenais

Ispanija / ožkų pienas

Hijos de Salvador Rodríguez S.A., ispaniškų sūrių gamintojas, sukūrė "Log of Flavors El Pastor de la Polvorosa" sūrių liniją, kuriai būdingi minkšti, balti, kreminiai, lygios tekstūros sūriai. Ši linija ypatinga tuo, kad ją sudaro ožkų pieno sūriai pagardinti ananasais, mangais, juodaisiais pipirais, paprikomis, žolelėmis ir pelenais. Būtent šis sūris ir pasižymi balta ir lygia vidine sūrio tekstūra, padengta juodos spalvos pelenais.

Ožkų pieno sūris El Pastor

Ispanija / ožkų pienas

Šį sūrį geriausiai apibūdina tokie žodžiai kaip lygi tekstūra, balta spalva, didelės skylutės, švelnus kvapas ir skonis su šviežio ožkų pieno jaučiamu aromatu. Atsižvelgiant į ožkų pieno savybes, iš jo pagamintas sūris turi unikalių savybių: labai geros kokybės baltymai, turi daugiau vitaminų ir mineralų, ypač kalcio ir vitamino D. Ožkų piene yra labai mažas laktozės, todėl šis sūris ypač naudingas žmonėms, kurie jos netolreuoja.

Sūris Mozzarella Zio Glicerio

Italija / karvių pienas

Itališkas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 50 % riebumo, pasižymi minkšta tekstūra, švelniu skoniu ir aromatu, priklauso šviežių sūrių rūšiai ir yra tikras Italijos sūrių sektoriaus pasididžiavimas.

Tarkuotas sūris Mozzarella Glicerio

Italija / karvių pienas

Itališkas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 50 % riebumo, pasižymi minkšta tekstūra, švelniu skoniu ir aromatu. Mozzarella priklauso šviežių sūrių rūšiai ir yra tikras Italijos sūrių sektoriaus pasididžiavimas. Jos gamyboje naudojamas unikalus sukimo ir pjaustymo metodas, t. y. sūrio masė gaminimo proceso metu sukama ir pjaustoma. Sutarkuotas patogesniam ir greitesniam vartojimui, šis sūris puikiai tinka makaronų patiekalų, picų, salotų gardinimui.

Sūris Burrata di Bufala

Italija / buivolių pienas

Burrata yra šviežias itališkų buivolių pieno sūris, pagamintas iš mozzarella sūrio ir grietinėlės. Išorinis apvalkalas yra mozzarella, o viduje yra stracciatella ir grietinėlė, suteikianti šiam gaminiui neįprastą minkštą tekstūrą ir švelnų skonį.

1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.

Peržiūrėti įrankių asortimentą