Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Švieži sūriai

Sūris Mozzarella Zio Glicerio

Itališkas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 50 % riebumo, pasižymi minkšta tekstūra, švelniu skoniu ir aromatu, priklauso šviežių sūrių rūšiai ir yra tikras Italijos sūrių sektoriaus pasididžiavimas.

Kilmės šalis

Italija

Pieno rūšis

karvių pienas

Istorija ir išskirtinumas

Valcolatte is one of the most deeply rooted business in the Italian territory, producing cheeses for over four generations. They use exclusively Italian milk from local farms.

Geriausiai tinka su

Maistas

Idealus sūris makaronų patiekalams, picoms, salotoms. Jį rekomenduojama plėšyti rankomis, ne pjaustyti.

Gėrimai

Baltas vynas Trebbiano, Lugana DOC ar Toscana IGT.