Pietų Italijos pasididžiavimas. Šis sūris gaminamas pagal griežtus reikalavimus ir tik pietinėje Italijos dalyje. 1993 m. suteiktas „Mozzarella di Bufala Campana“ prekės ženklas ir DOP (Denominazione di Origine Protetta arba angl.k. PDO - Protected Designation of Origin, liet.k. saugoma kilmės vietos nuoroda) statusas. Buivolių pienas buvo įtrauktas į sūrių gamybą septintame dešimtmetyje, kai pastebėta, kad jame gausu kalcio bei baltymų, o cholesterolio daug mažiau nei karvių piene. Mozzarella di Bufala yra 52 % riebumo, lengvo pieniško, šiek tiek rūgštelėjusio skonio. Sūris gaminamas rutulėliais ir laikomas sūryme.
PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.
Apima žemės ūkio produktus, kurie pagaminti, apdoroti ir paruošti tam tikroje geografinėje teritorijoje, naudojant pripažintas žinias.
Mozzarella di Bufala Campana SORI turi daug privalumų. Jos gamintojas yra technologiškai pažangi ir didžiausia Kampanijos regione įmonė šioje srityje, naudojanti tik aukštos kokybės vandenį, pieną ir besilaikanti kruopščios pieno ūkių atrankos. Jų sūriai – tai istoriškai laiko patvirtinta kokybė ir produkto skonis, pagaminta naudojant natūralias buivolių pieno išrūgas, tai unikali produkcija pieno pramonėje bei šeimos verslas, vykdomas net nuo 1868 m.
Užkandžiai, salotos, makaronų patiekalai, daržovės, lazanija, pica.
GėrimaiBeaujolais raudonas ir Sauvignon Blanc baltas vynai.