Šviežias, 45 % riebumo, aukštos kokybės, jaunas (nebrandintas), elastingas ir puskietis sūris, gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno. Paladin mocarela yra specialiai gaminama iš karvių, ganomų natūraliose Bavarijos regiono pievose, pieno. Ji tvirta pjaustant, dėl specialaus gamybos proceso ypač gerai lydosi, pasižymi švelniu skoniu ir malonia, minkšta struktūra.
Mocarela sūris puikiai lydosi ir yra nepakeičiamas karštuose gaminiuose – ypač picose. Jį naudoja italai savo picerijose tradicinių patiekalų gamybai. Tolygus lydymasis - pagrindinis mocarelos sūrio kokybės rodiklis. Išsilydęs šis sūris apgobia patiekalą tarsi pūkinis apklotas. Net ir apskrudusi bei švelniai parudavusi mocarela išlieka drėgna ir tampri. Mocarelos sūris nepaprastai naudingas. Jame gausu vitaminų A, D, būtinų amino rūgščių, polisacharidų, mineralinių medžiagų, mikrokultūrų, teigiamai veikiančių imuninę sistemą bei medžiagų apykaitą organizme.
Pomidorai, kitos daržovės, bazilikas, sumuštiniai, makaronų patiekalai, lazanija, pica.
GėrimaiItališkas rožinis arba baltas vynas.