Sūriai ir pieno gaminiai

Sūriai su baltuoju pelėsiu

Filtruoti
Pieno rūšis
Produktų pagal šiuos kriterijus nėra.

Sūris Brie Cantorel

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas sūris, kuris yra minkštas, kreminės konsistencijos, su puikia balto pelėsio žievele, švelnaus skonio. Pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 60% riebumo, natūraliai brandinamas iki 2 savaičių.

Ožkų pieno sūris El Pastor

Ispanija / ožkų pienas

Pelėsinis ispaniškas ožkų pieno sūris (sūrio ritinys) yra minkštas, baltos spalvos, kreminės tekstūros, be skylučių, migdolų poskonio ir gali būti su ar be žievelės, padengtos baltu pelėsiu. Turėdamas daug galimybių kaip jį panaudoti virtuvėje, šis sūris turi ir didelę paklausą. Sūrio mėgėjai gali jį naudoti savo malonumui gamindami įvairius patiekalus ar valgydami vieną, kaip užkandį su gero vyno taure.

Sūris Brie Ermitage

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas, minkštas, 60% riebumo balto pelėsio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūris yra švelnaus, turtingo skonio, gana riebus su ypatingai glotnia tekstūra ir padengtas balta, plona pelėsio plutele. Tai – idealus sūris kasdieniam jūsų stalui.

Sūris Brie Coburger

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas, minkštas, 60% riebumo balto pelėsio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūris yra švelnaus, turtingo skonio, gana riebus su ypatingai glotnia tekstūra ir padengta balta, plona pelėsio plutele. Tai – idealus sūris kasdieniam jūsų stalui.

Sūris Brie Gourmet World

Lenkija / karvių pienas

Tai minkštas, kreminės konsistencijos sūris su puikiai išsivysčiusiu baltu pelėsiu. Jis yra pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 58 % riebumo. Tai - vienas populiariausių prancūziškos kilmės sūrių pasaulyje dėl savo švelnaus skonio ir minkštos konsistencijos, plačių panaudojimo galimybių kulinarijoje.

Sūris Camembert Gourmet World

Lenkija / karvių pienas

Šviežias, 58 % riebumo Camembert‘o sūris yra švelnus, kietas ir trapios tekstūros, turi pieno ir saldumo poskonius. Sūriui bręstant, jis įgyja vientisą, tolygią tekstūrą su balta pelėsine žievele. Ši žievelė valgoma kartu su sūriu. Keptas orkaitėje ar krosnyje Camembert sūris su raudono vyno taure sudaro nepakartojamą duetą.

Bavariškas pelėsinis sūris Coburger

Vokietija / karvių pienas

Lengvai aromatinis minkštas sūris iš geriausių Bavarijos karvių pieno. Natūraliai brandintas ir neturi savo sudėtyje laktozės, padengtas Camembert'o sūriui būdingu pelėsiu. Sūrio vidinė spalva gali būti nuo baltos iki kreminės geltonos spalvos, tekstūrai būdingos mažos brandinimo metu susidariusios ertmės.

Bavariškas pelėsinis sūris su paprikomis Coburger

Vokietija / karvių pienas

Lengvai kreminis, minkštas, aromatinis sūris padengtas Camemebert pelėsiu, patobulintu paprika ir jelapeno pipiru. Pagamintas iš geriausio Bavarijos karvių pieno. Natūralios brandos dėka šis sūris be laktozės. Vidinė tekstūra – nuo baltos iki kreminės gelsvos spalvos ir konsistencijos. Skonį ir kvapą galima capibūdinti kaip lengvai aštrų.

Sūris Camembert Royal Ermitage

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas sūris, 45 proc. riebumo, pagamintas išimtinai pagal seną tradicinį receptą, užtikrinantį itin gerą sūrio kokybę. Labai naudingas, švelnaus skonio Vosges regiono karvių pienas suteikia Royal Camembert skonį ir tekstūrą, kurie įtiks bet kuriam gurmanui. Šis sūris taip pat vadinamas Vosges regiono sūrininkystės tradicijų ambasadoriumi Prancūzijoje ir visame pasaulyje. Skaniausia valgyti kambario temperatūros, minkštą.

Sūris Minibri Ermitage

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas, minkštas, 60% riebumo balto pelėsio sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Sūris yra švelnaus, turtingo skonio, gana riebus su ypatingai glotnia tekstūra ir padengtas balta, plona pelėsio plutele. Tai – idealus sūris jūsų stalui. Nedidelio svorio, t.y. 250 g, Minibri Ermitage pakuotė leidžia šį sūrį naudoti kasdien ir kiekvienam.

Rausvas pelėsinis sūris Landkase

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas minkštas, 60% riebumo pelėsinis sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis sūris išsiskiria lygia, unikalia, rausvos spalvos žievele, turi stiprų ir ryškų skonį bei aromatą.

Bavariškas rausvas pelėsinis sūris Coburger

Vokietija / karvių pienas

Lengvai aromatinis minkštas sūris iš geriausių Bavarijos karvių pieno. Natūraliai brandintas ir neturi savo sudėtyje laktozės, padengtas Camembert sūrio pelėsiu. Sūrio vidinė spalva gali būti nuo baltos iki kreminės geltonos spalvos, tekstūrai būdingos mažos brandinimo metu susidariusios ertmės. Gamybos procese naudojama Brevibacterium linens bakterija, įtakojanti šio sūrio aromatą, rausvą žievelės spalvą bei visą brandinimą.

Sūris Fondant du Vivarois

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas, minkštas pasterizuoto karvių pieno sūris, apgaubtas baltu pelėsiu, išsiskiria balta kremine spalva su nepaprastai glotnia tekstūra. Neįprastos cilindro formos, 71% riebumo sūrį dengia puri, balta žievė, o jo minkštas ir kreminis vidus tirpsta burnoje. Sūriui bręstant vystosi jo skonis, o didesnis grietinėlės kiekis nei kitų sūrių sudėtyje lemia nepakartojamą gaminio skonį.

Avių pieno sūris Rond du Val Papillon

Prancūzija / avių pienas

Puskietis baltojo pelėsio sūris, 55 % riebumo, pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Šio sūrio gimtinė – Roquefort (Aveyron regionas) Pietų Prancūzijoje. Sūris yra kreminės baltos spalvos, lygios, panašios į Brie sūrį tekstūros, lengvai tirpsta burnoje, yra savito, švelnaus skonio.

Sūris Savaron

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas pusiau kietas, 45% riebumo, brandinamas mažiausiai keturias savaites sūris, pagamintas iš karvių pieno. Kadangi tai yra plautos žievės sūris, todėl turi aštresnį, bet kartu ir išskirtinį kvapą. Pakankamai subrendęs sūris būna su šviesiai pilkšva žieve, turinčia paviršiuje baltą, geltoną ar rausvą pelėsius. Sūrio tekstūra kreminė, elastinga, jis tarsi tirpsta burnoje nuo pirmo kąsnio, atskleisdamas riešutų, šiaudų, grybų poskonių natas.

Sūris Camemebert Gigant Cantorel

Prancūzija / karvių pienas

Unikalaus recepto, baltojo pelėsio prancūziškas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 60% riebumo. Tai minkštos, kreminės tekstūros sūris, padengtas baltos spalvos plutele. Jo skonis nepaprastai švelnus, salstelėjęs. Spalva gali būti nuo baltos iki kreminės gelsvos.

Sūris su žolelėmis Comtesse

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas pelėsinis sūris, 60 % riebumo, pagardintas įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis, pagamintas pagal senąsias Vokietijos sūrių gamintojų tradicijas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis sūris yra minkštos konsistencijos, šviesiai žalsvos spalvos, apgaubtas balta pelėsio plutele. Coburger Comtesse skonio paletę papildo prieskoninės žolelės ir česnakas, taip suteikdami šiam sūriui išskirtinumą, turtingą, aromatingą skonį.

Rausvas pelėsinis sūris Comtesse

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas, populiaraus Camembert sūrio tipo, išsiskiriantis savo unikalia rausva žievele, kuri gaunama naudojant Brevibacterium linens bakterijas, sūris. Gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, 60 % riebumo, pikantiško saldoko skonio, minkštos tekstūros, gelsvos spalvos, dėl specialaus nokinimo turintis tolygiai pasiskirsčiusias skylutes.

Ožkų pieno sūris Chevre

Prancūzija / ožkų pienas

Prancūziškas, minkštas pasterizuoto ožkų pieno sūris, apgaubtas baltu pelėsiu, išsiskiria balta kremine spalva su nepaprastai glotnia tekstūra. Neįprastos, cilindro formos, 45% riebumo sūrį dengia puri, balta žievė, o jo minkštas ir kreminis vidus tirpsta burnoje. Chevre du Vivarois turi unikalų, savitai aštroką skonį bei išskirtinį aromatą. Paragavus šio nuostabaus sūrio, jaučiamas kerintis skonio ir tekstūros derinys.

Avių pieno sūris Oveja El Pastor

Ispanija / avių pienas

Sūris “žvaigždė”, kuris gali būti nepakeičiamas kiekvieno sūrio mėgėjo virtuvėje. Jis puikia tinka salotoms, picoms ir kaip užkandis su duonos riekele prie gero vyno taurės. Pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Minkštos kreminės konsistencijos, baltos spalvos, įsidėjus į burną, atrodo, kad joje tirpsta. Pelėsinė žievelė šiam sūriui suteikia ypatingą pikantišką riešutų poskonį.

1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.

Peržiūrėti įrankių asortimentą