Vokiškas minkštas, 60% riebumo pelėsinis sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis sūris išsiskiria lygia, unikalia, rausvos spalvos žievele, turi stiprų ir ryškų skonį bei aromatą.
Šis baltos, kreminės spalvos sūris, išsiskiria savo unikalumu, naudojant raudonos kultūros (Brevibacterium linens) bakterijas, dėl kurių sūris įgauna švelniai rausvą žievelę bei savitą kvapą. Brevibacterium linens bakterijos suteikia galimybę atskleisti šio sūrio išskirtinumą. Coburger – jau daugelį metų yra tarp pirmaujančių tarptautinių sūrio gamintojų. Nuo 1927 metų pagal tradicinius sūrio receptus buvo pagamintas pirmasis Coburger sūris. Coburger naudoja pieną, gaunamą tik iš pieno ūkių, kurie yra reguliariai tikrinami viešų ir nepriklausomų Vokietijos institucijų. Iš kiekvieno pieno ūkio reikalaujama, kad pienas būtų pateiktas pagal kokybės užtikrinimo standartą "QM-Milch". Coburger kompanijos didžiausia vertybė – kokybė ir produktų saugumas. Tik kokybiškas pienas, kuriam taikoma griežčiausia kontrolė yra naudojamas gamybai.
Vaisiai, krekeriai, įvairūs karšti patiekalai, ar vienas kaip užkandis.
GėrimaiSausas baltas vynas.