Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Sūriai su baltuoju pelėsiu

Bavariškas rausvas pelėsinis sūris Coburger

Lengvai aromatinis minkštas sūris iš geriausių Bavarijos karvių pieno. Natūraliai brandintas ir neturi savo sudėtyje laktozės, padengtas Camembert sūrio pelėsiu. Sūrio vidinė spalva gali būti nuo baltos iki kreminės geltonos spalvos, tekstūrai būdingos mažos brandinimo metu susidariusios ertmės. Gamybos procese naudojama Brevibacterium linens bakterija, įtakojanti šio sūrio aromatą, rausvą žievelės spalvą bei visą brandinimą.

Kilmės šalis

Vokietija

Brandinimo trukmė

2 sav.

Pieno rūšis

karvių pienas

Istorija ir išskirtinumas

Coburger sūrių gamintojas atsižvelgia į tai, kad ekologiški sūrio gaminiai vis labiau populiarėja. Dėl šios priežasties natūralių Coburger įmonės sūrių gamybos procese naudojamas tik natūralus konservantas - valgomoji druska, natūralus mikrobinis šliužo fermentas. Visi jų sūriai gaminami naudojant pieną tik iš sertifikuotų pieno ūkių, praktikuojančių ekologinį ūkininkavimą.

Geriausiai tinka su

Maistas

Užkandis, įvairių karštų patiekalų ruošimas.

Gėrimai

Sausas baltas vynas.