Lengvai aromatinis minkštas sūris iš geriausių Bavarijos karvių pieno. Natūraliai brandintas ir neturi savo sudėtyje laktozės, padengtas Camembert sūrio pelėsiu. Sūrio vidinė spalva gali būti nuo baltos iki kreminės geltonos spalvos, tekstūrai būdingos mažos brandinimo metu susidariusios ertmės. Gamybos procese naudojama Brevibacterium linens bakterija, įtakojanti šio sūrio aromatą, rausvą žievelės spalvą bei visą brandinimą.
Coburger sūrių gamintojas atsižvelgia į tai, kad ekologiški sūrio gaminiai vis labiau populiarėja. Dėl šios priežasties natūralių Coburger įmonės sūrių gamybos procese naudojamas tik natūralus konservantas - valgomoji druska, natūralus mikrobinis šliužo fermentas. Visi jų sūriai gaminami naudojant pieną tik iš sertifikuotų pieno ūkių, praktikuojančių ekologinį ūkininkavimą.
Užkandis, įvairių karštų patiekalų ruošimas.
GėrimaiSausas baltas vynas.