Sūris “žvaigždė”, kuris gali būti nepakeičiamas kiekvieno sūrio mėgėjo virtuvėje. Jis puikia tinka salotoms, picoms ir kaip užkandis su duonos riekele prie gero vyno taurės. Pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Minkštos kreminės konsistencijos, baltos spalvos, įsidėjus į burną, atrodo, kad joje tirpsta. Pelėsinė žievelė šiam sūriui suteikia ypatingą pikantišką riešutų poskonį.
Obuoliai, čatnis, džiovinti vaisiai, figų džemas, muskatai, riešutai, kriaušės, gervuogių uogienė, paprikos, makaronų patiekalai, pica, vienas kaip užkandis.
GėrimaiBeaujolais, Chardonnay, Gruner Veltliner, Merlot, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling, Syrah vynai, šampanas, obuolių ar kriaušių sidras, Pilsner alus, Darjeeling arbata.