Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Sūriai su baltuoju pelėsiu

Avių pieno sūris Oveja El Pastor

Sūris “žvaigždė”, kuris gali būti nepakeičiamas kiekvieno sūrio mėgėjo virtuvėje. Jis puikia tinka salotoms, picoms ir kaip užkandis su duonos riekele prie gero vyno taurės. Pagamintas iš pasterizuoto avių pieno. Minkštos kreminės konsistencijos, baltos spalvos, įsidėjus į burną, atrodo, kad joje tirpsta. Pelėsinė žievelė šiam sūriui suteikia ypatingą pikantišką riešutų poskonį.

Kilmės šalis

Ispanija

Brandinimo trukmė

2 sav.

Pieno rūšis

avių pienas

Geriausiai tinka su

Maistas

Obuoliai, čatnis, džiovinti vaisiai, figų džemas, muskatai, riešutai, kriaušės, gervuogių uogienė, paprikos, makaronų patiekalai, pica, vienas kaip užkandis.

Gėrimai

Beaujolais, Chardonnay, Gruner Veltliner, Merlot, Pinot Gris, Pinot Noir, Riesling, Syrah vynai, šampanas, obuolių ar kriaušių sidras, Pilsner alus, Darjeeling arbata.