Italų prekės ženklas „Dolce Italia“ pristato vieną žinomiausių itališkų sluoksniuotų desertų – tiramisu. Jis gaminamas iš maskarponės kremo, biskvitinių sausainių, mirkytų kavos likeryje, bei apibarstomas kakavos milteliais. Šis nuostabus, kreminis desertas tiks bet kokiai progai ar tiesiog norint maloniai nustebinti svečius.
Italų prekinio ženklo „Dolce Italia“ nuostabaus skonio plikytos tešlos pyragaitis su švelniu kreminiu įdaru, padengtas aksominiu šokolado padažu. Šis itališkas pyragaitis nepaliks abejingo nei vieno saldumynų mėgėjo.
Italų prekės ženklo „Dolce Italia“ desertas, pagamintas iš kakavos putėsių su minkštu baltu kremu, padengtas kakavos milteliais. Šis desertas dėl savo itin sodraus skonio dažnai vadinamas prabangiu desertu.
Tobulas itališkų pistacijų kremas, užpiltas ant švelnaus belgiško šokolado padažo ir apibarstytas šokolado gabaliukais. Premium desertai - tai geriausių ingridientų ir inovatyviausių pramoninių maisto ruošimo technologijų derinys, elegantiškai pateiktas gražiame stikliniame indelyje.
Kelių sluoksnių desertas: biskvito, mirkyto Limoncello likeryje, šviežio maskarponės sūrio ir citrinų kremo, bei viršuje esančių "Amaretto" sausainių gabalėlių. Itališki Premium desertai - tai geriausių ingredientų ir inovatyviausių pramoninių maisto ruošimo technologijų derinys, elegantiškai pateiktas gražiame stikliniame indelyje.
PannaCotta su karamele – 30 % riebumo desertas, pasižymintis tvirta kremine tekstūr, nuostabiu vanilės aromatu, o karamelinio užpilo subtilus saldumas paliks nepamirštamą skonį burnoje dar ilgai. Tai idealus desertas smaližiams, ypač mėgiamas vaikų. Jis apdorotas UAT (ultra aukštoje temperatūroje), be konservantų ir dažiklių, be glitimo.
PannaCotta su šokoladu – 30 % riebumo desertas, pasižymintis tvirta kremine tekstūra ir nuostabiu vanilės aromatu, o šokoladinio užpilo subtilus saldumas paliks nuostabų skonį burnoje dar ilgai. Tai idealus desertas smaližiams, ypač mėgiamas vaikų. Jis apdorotas UAT (ultra aukštoje temperatūroje), be konservantų ir dažiklių, be glitimo.
Vanilinis kremas - desertų grupės produktas, be glitimo, dažiklių ar konservantų, gaminant jį pienas apdorotas UAT (ultra aukšta temperatūra) būdu. Tai puikus švelnaus vanilinio skonio ir aromato, vienodos tolygios kreminės tekstūros desertas, tinkamas tiek pusryčių, tiek desertų stalui.
Kakavinis kremas - puikus švelnaus kakavinio skonio ir aromato, vienodos tolygios tekstūros desertas, tinkamas tiek pusryčių, tiek desertų stalui. Be glitimo, dažiklių ar konservantų, gaminant jį pienas apdorotas UAT (ultra aukšta temperatūra) būdu.
1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.
Peržiūrėti įrankių asortimentą