Italų prekinio ženklo „Dolce Italia“ nuostabaus skonio plikytos tešlos pyragaitis su švelniu kreminiu įdaru, padengtas aksominiu šokolado padažu. Šis itališkas pyragaitis nepaliks abejingo nei vieno saldumynų mėgėjo.
„Dolce Italia“ jau daugiau nei 25 m. sėkmingai gamina aukščiausios kokybės konditerijos gaminius, tarp jų – ir desertą profiteroles. Manoma, kad šis desertas atsirado Renesanso laikotarpiu, kai Italijos didikė Caterina de Medici 1533 m. persikėlė iš Toskanos į Prancūziją susituokti su karaliumi Henriku II. Tuomet ji pasiėmė visus savo asmeninius receptus ir virėjus kartu su ja. 1540 m. Popelini, vienas iš jos virėjų, sukūrė profiteroles receptą, kuris iš karto tapo labai populiarus Prancūzijoje. Žodis "profiteroles" kilęs iš prancūzų kalbos žodžio "profit", kuris reiškia pelną arba pajamas.
Vienas kaip desertas.
GėrimaiKava, kiti karšti gėrimai.