Kelių sluoksnių desertas: biskvito, mirkyto Limoncello likeryje, šviežio maskarponės sūrio ir citrinų kremo, bei viršuje esančių "Amaretto" sausainių gabalėlių. Itališki Premium desertai - tai geriausių ingredientų ir inovatyviausių pramoninių maisto ruošimo technologijų derinys, elegantiškai pateiktas gražiame stikliniame indelyje.
"Dolce Italia" prekės ženklas įkurtas Italijoje 1992 m., dabartinio šeimos kompanijos "Italian Fresh Foods" generalinio direktoriaus Flavio Pok. Pradinė idėja buvo noras eksportuoti geriausiai žinomą Italijos desertą tiramisu. Įgyvendinus šią idėją įmonė ėmė plėstis ir laikui bėgant ėmė prekiauti ir kitais prekių ženklais pažymėtais desertais. Desertų linija "Premium" sukurta norint pirkėjui itališką kokybišką desertą parduoti ne plastikiniame, tačiau stikliniame indelyje.
Vienas kaip desertas.
GėrimaiKava ar kiti karšti gėrimai.