Įdaryti kalakutienos krūtinėlės suktinukai su Gorgonzola Piccante sūriu

60 min.
4 porcijos
Pagaminta su Sūris Gorgonzola Piccante

Ingredientai

  • 50 g pakepintų anakardžių;
  • 25 g džiovintų spanguolių;
  • 4x100 g kalakutienos krūtinėlės;
  • 150 g Gorgonzola piccante sūrio;
  • 8 plonai supjaustytos rūkyto kumpio juostelės;
  • šviežio čiobrelio;
  • druska ir pipirai;
  • alyvuogių aliejus.

Paruošimas

  • 01
    Įkaitinkite orkaite iki 200 °C. Aliejuje pakepkite anakardžius, spanguoles ir čiobrelius. Kalakuto krūtinėlę perpjaukite išilgai. Dėkite sūrį ant kalakutienos juostelės, o ant viršaus uždėkite mišinio su anakardžiais, pabarstykite čiobrelio ir suvyniokite į 2 kumpio juosteles. Visus suktinukus patepkite aliejumi ir kepkite orkaitėje 30-35 min. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

43 PDO, 4 PGI

Italija

42 PDO, 1 PGI

Ispanija

25 PDO, 1 PGI

Jungtinė Karalystė

9 PDO, 3 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 2 PGI

Vokietija

4 PDO, 2 PGI

Austrija

6 PDO

Danija

2 PDO