Įdaryti kalakutienos krūtinėlės suktinukai su Gorgonzola Piccante sūriu

60 min.
4 servings
Made with Cheese Gorgonzola Piccante

Ingredients

  • 50 g pakepintų anakardžių;
  • 25 g džiovintų spanguolių;
  • 4x100 g kalakutienos krūtinėlės;
  • 150 g Gorgonzola piccante sūrio;
  • 8 plonai supjaustytos rūkyto kumpio juostelės;
  • šviežio čiobrelio;
  • druska ir pipirai;
  • alyvuogių aliejus.

Preparation

  • 01
    Įkaitinkite orkaite iki 200 °C. Aliejuje pakepkite anakardžius, spanguoles ir čiobrelius. Kalakuto krūtinėlę perpjaukite išilgai. Dėkite sūrį ant kalakutienos juostelės, o ant viršaus uždėkite mišinio su anakardžiais, pabarstykite čiobrelio ir suvyniokite į 2 kumpio juosteles. Visus suktinukus patepkite aliejumi ir kepkite orkaitėje 30-35 min. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

43 PDO, 4 PGI

Italy

42 PDO, 1 PGI

Spain

25 PDO, 1 PGI

United Kingdom

9 PDO, 3 PGI

Netherlands

4 PDO, 2 PGI

Germany

4 PDO, 2 PGI

Austria

6 PDO

Denmark

2 PDO