The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Įdaryti kalakutienos krūtinėlės suktinukai su Gorgonzola Piccante sūriu

60 min.
4 servings
Made with Cheese Gorgonzola Piccante

Ingredients

  • 50 g pakepintų anakardžių;
  • 25 g džiovintų spanguolių;
  • 4x100 g kalakutienos krūtinėlės;
  • 150 g Gorgonzola piccante sūrio;
  • 8 plonai supjaustytos rūkyto kumpio juostelės;
  • šviežio čiobrelio;
  • druska ir pipirai;
  • alyvuogių aliejus.

Preparation

  • 01
    Įkaitinkite orkaite iki 200 °C. Aliejuje pakepkite anakardžius, spanguoles ir čiobrelius. Kalakuto krūtinėlę perpjaukite išilgai. Dėkite sūrį ant kalakutienos juostelės, o ant viršaus uždėkite mišinio su anakardžiais, pabarstykite čiobrelio ir suvyniokite į 2 kumpio juosteles. Visus suktinukus patepkite aliejumi ir kepkite orkaitėje 30-35 min. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI