Filtruoti
Pieno rūšis
Produktų pagal šiuos kriterijus nėra.

Sūris Feta Familia

Graikija / ožkų, avių pienas

Graikiškas šviežias, sūryminis, baltas, minkštos tekstūros su netaisyklingomis skylutėmis sūris, pasižymintis pikantišku skoniu bei gaminamas iš pasterizuoto avių ir ožkų pieno.

Sūryminis sūris Brinza

Bulgarija / karvių pienas

Tai bulgarų sūrio kūrėjų pasididžiavimas. Brinza yra gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno ir brandinamas sūryme. Minkštas ir trapus 43% riebumo sūris, sūraus bei rūgštoko skonio, turi šiek tiek grūdėtą tekstūrą. Prieš vartojimą patariama keletui minučių pamerkti sūrį į mineralinį vandenį arba pieną, tuomet jis tampa dar gardesnis.

Sūris Blancello su žolelėmis ir alyvuogėmis aliejuje

Vokietija / karvių pienas

Minkštas sūryminis sūris, pjaustytas kubeliais, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. Šis sūris yra 45% riebumo, praturtintas žaliomis ir juodomis alyvuogėmis, bei įvairių žolelių mišiniu, o aliejaus užpilas atskleidžia nuostabų aromatą. Aukštą sūrio kokybę patvirtina daugkartiniai medalių įteikimai Vokietijos žemės ūkio asociacijos apdovanojimuose.

Sūryminis sūris kubeliais Waterkant

Vokietija / karvių pienas

Tai vokiškas sūris, turintis minkštą, elastingą tekstūrą, panardintas sūryme, supjaustytas 14 mm kubeliais. 45% riebumo, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, baltos spalvos. Šis sūryminis sūris yra pagrindinis įvairių rūšių salotų ingredientas, o taip pat tinka trintoms sriuboms ruošti. Pirkėjų patogumui pateikiamas jau supjaustytas kubeliais.

Sūryminis sūris Blancello

Vokietija / karvių pienas

Vokiškas sūryminis sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 45% riebumo, baltos spalvos, turintis šiek tiek rūgštelėjusį skonį. Šis sūris gaminamas nuo 1890 m., pagal išpuoselėtas vokiškas tradicijas. Aukštą sūrio kokybę patvirtina daugkartiniai medalių įteikimai Vokietijos žemės ūkio asociacijos apdovanojimuose.

Sūryminis sūris Delicatesse de Paris

Prancūzija / karvių pienas

Šviežias prancūziškas sūris, daugiausiai skirtas salotoms. 40% riebumo, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno naudojant specialią ultrafiltravimo technologiją ir brandinamas mažiausiai 20 dienų hermetiškoje Tetra Pak pakuotėje. Sūris pasižymi itin balta spalva, sūroku skoniu ir maloniai švelniu aromatu. Minkštos konsistencijos sūris pakuojamas sandariose pakuotėse taip apsaugant nuo saulės šviesos, todėl išlieka šviežias ir išlaiko vertingas maistinių medžiagų savybes garantuojant aukščiausią sūrio kokybę.

Sūrio gaminys Delaktis

Prancūzija / karvių pienas

Tai sūrio gaminys su augaliniais riebalais, 55% riebumo. Šis produktas pagamintas iš pasterizuoto lieso karvių pieno bei augalinių riebalų. Delaktis sūrio gaminys neturi žievelės, yra minkštos tekstūros.

1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.

Peržiūrėti įrankių asortimentą