Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Puskiečiai sūriai

Rūkytas avių pieno sūris Ahumado

50 % riebumo ispaniškas sūris, pagamintas iš nepasterizuoto avių pieno Ispanijos Kastilija ir Leon regionuose. Šio sūrio išskirtinumas – dūmo aromatas, kuris gaunamas natūraliai rūkant sūrį bukmedžio mediena. Bukmedžio aromatas suteikia sūriui išskirtinio pikantiškumo. Geltono marmuro spalvos sūriui būdingas stiprus kvapas, išskirtinis aromatas ir glotni tekstūra.

Kilmės šalis

Ispanija

Brandinimo trukmė

2 mėn.

Pieno rūšis

avių pienas

Geriausiai tinka su

Maistas

Duona, patiekalai su žuvimi, makaronais.

Gėrimai

Bordeaux, Cabernet Savignon vynai.