Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Puskiečiai sūriai

Ožkų pieno sūris Pata De Cabra

Gurmaniškas ožkų pieno sūris, pasižymintis įstabiu sviesto, grietinėlės bei riešutų poskonio balansu, tvirta tekstūra ir nepakartojamu skoniu.

Kilmės šalis

Ispanija

Brandinimo trukmė

2 mėn.

Pieno rūšis

ožkų pienas

Istorija ir išskirtinumas

Pata De Cabra yra ispaniškas sūris, gaminamas iš pasterizuoto ožkų pieno. Šio gryno ožkų pieno sūrio egzotiškas skonis puikiai atstovauja savo kilmę, o sūrio žievelė, išmarginta įspaustais raštais, yra išskirtinis ispaniškų sūrių bruožas. Puskietis Cabra Marques del Castillo sūris brandinamas ne mažiau kaip du mėnesius, yra puikaus salstelėjusio ir kreminio skonio, kuris turi migdolų riešutų atspalvį. 50 % riebumo Cabra Marques del Castillo sūris yra dramblio kaulo spalvos bei kietos ir tankios tekstūros.

Geriausiai tinka su

Maistas

Švieži vaisiai, salotos, karšti patiekalai.

Gėrimai

Pusiau sausas raudonas vynas.