Filtruoti
Pieno rūšis
Produktų pagal šiuos kriterijus nėra.

Sūris Rembrandt

Nyderlandai / karvių pienas

Rembrandt – unikalaus skonio Olandų pasididžiavimas, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, brandinamas ilgiau nei metus, 48% riebumo, kietas, brandaus skonio sūris.

Sūris Gran Leo

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškas kietasis sūris, gaminamas pagal itališką receptūrą bei tradicijas. Pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, 40% riebumo, turi trapią konsistenciją, vidinės tekstūros spalva galima nuo baltos iki kreminės, brandinamas nuo 6 iki 12 mėnesių.

Sūris Grana Padano Agriform

Italija / karvių pienas

Grana Padano – tai kietasis sūris, 44% riebumo, grūdėtas, pagamintas iš nepasterizuoto karvių pieno, baltos arba gelsvos spalvos, padengtas tvirta, tamsiai geltona žieve, kuri yra lygi ir stora. Jo gimtinė – Šiaurės Italija, kurioje šis sūris gaminamas jau apie 1000 metų. Savo skoniu ir gamybos metodu artimas sūriui Parmigiano Reggiano, tik mažiau trapus, švelnesnis.

Sūris Gruyere

Šveicarija / karvių pienas

Savito sviestinio, vaisių ir karamelės skonio bei puikaus aromato sūris. 49 % riebumo sūrio masė yra šviesios dramblio kaulo spalvos, o tekstūra minkšta, tačiau tvirta. Šis puikus sūris gaminamas iš nepasterizuoto karvių pieno ir brandinamas ne mažiau kaip 6 mėnesius.

Sūris Parmigiano Reggiano Mezzano

Italija / karvių pienas

Kietas, 32% riebumo, grūdėtos tekstūros sūris, gaminamas rankomis iš nepasterizuoto karvių pieno. Tai vienas seniausių ir žinomiausių itališkos kilmės sūrių pasaulyje, turintis ypatingą, šiek tiek rūgštų skonį, pagardinantį daugelį itališkos virtuvės patiekalų – su juo tiek makaronai, tiek salotų lėkštė tampa ypatingais patiekalais.

Avių pieno sūris Pecorino Romano Agriform

Italija / avių pienas

Kietasis sūris, kilęs iš Sardinijos ir Lacio salų, kur pradėtas gaminti prieš 2000 metų. Gaminamas iš avių pieno, turi gražią natūralaus dramblio kaulo arba šiaudų geltonumo spalvos žievę. Tekstūra yra vientisa, baltos marmurinės spalvos. Stalo sūris turi aromatingą ir šiek tiek pikantišką skonį, o tarkuotas sūris turi labai stiprų skonį, nes brandinamas ilgiau.

Avių pieno sūris Castellano

Ispanija / avių pienas

Tai 50% riebumo ispaniškas kietasis sūris, pagamintas iš 100 % nepasterizuoto avių pieno. Pusės metų brandinimo sūris yra tvirtos tekstūros, išraiškingo kvapo ir ilgai gomuryje išliekančio skonio. Šis gaminys – tai susipynusios tradicijos ir šiuolaikinių technologijų galimybės.

Šveicariškas sūris Emmentaler

Šveicarija / karvių pienas

Tradicinis šveicariškas 45 % riebumo, vidutinio kietumo sūris, gaminamas iš nepasterizuoto karvių pieno. Tai pats didžiausias Šveicariškas sūris, kurio galva sveria daugiau nei 100 kilogramų. Ementalis yra salstelėjusio riešutinio skonio. Išskirtinis ir ryškus jo požymis, išskiriantis šį sūrį iš kitų sūrių – vyšnios ar riešuto dydžio skylutės per visą pjūvio plotą, susiformuojančios sūrio brandinimo metu.

1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.

Peržiūrėti įrankių asortimentą