Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Kietieji sūriai

Ožkos sūris De Rotterdamsche Oude 28 savaičių brandinimo

De Rotterdamsche Oude – tai skanus, sodraus, bet švelnaus skonio ožkos sūris. Sotus bei kreminis, su grietinėlės baltumo pienu.

Kilmės šalis

Nyderlandai

Brandinimo trukmė

28 sav.

Pieno rūšis

ožkų pienas

Istorija ir išskirtinumas

De Rotterdamsche Oude turi nuostabiai sodrų ir kreminį skonį. Šis išskirtinis skonis atsiranda dėl 28 savaičių brandinimo ant pušinių lentų proceso. Šio nokinimo proceso metu sūris sugeba optimaliai išvystyti savo poskonį.

Geriausiai tinka su

Maistas

De Rotterdamsche Oude yra skanus vartoti ant duonos bei taip pat kaip užkandis. Jis puikiai tinka ant sūrio lentos bei naudoti virtuvėje. Šį ožkos sūrį galima dėti tiek į karštus, tiek į šaltus patiekalus.