Rembrandt – unikalaus skonio Olandų pasididžiavimas, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, brandinamas ilgiau nei metus, 48% riebumo, kietas, brandaus skonio sūris.
Įkvėpti didžiųjų menininkų Rembrandt sūrio gamintojai jį pavadino garsaus olandų tapytojo, grafiko Rembrandt van Rijn vardu. Šis sūris, brandinamas ilgiau nei metus, yra puikaus skonio, šiek tiek aštrus, turintis tvirtą struktūrą, bet tuo pačiu lengvai lydomas. Rembrandt sūris žymus ir dėl jame esančių baltų traškių taškelių - tai pieno rūgšties druska dar vadinama kalcio laktatu. Pieno rūgšties druskos kristalai sūryje atsiranda tik ilgo brandinimo dėka, kai piene esantis kalcis ir pieno rūgštis reaguoja tarpusavyje.
Būtinas sūris kiekvienoje sūrio lėkštėje. Makaronų arba kiti karšti patiekalai, vaisiai, riešutai, vienas kaip užkandis.
GėrimaiAlus su karamelės, šokolado poskoniu, svarus raudonasis vynas, ilgo brandinimo škotiškas viskis.