Tai tradicinis, pasaulyje gerai žinomo Rokforo gamintojo Papillon (Averono departamentas pietų Prancūzijoje), avių pieno sūris, kuris pasižymi oranžine arba tamsiai ruda žievele išorėje, o viduje balkšvos spalvos ir subtilios, burnoje tirpstančios, konsistencijos. Išsiskiria švelniu skoniu su pikantiškumo prieskoniu, kurį suteikia avių pienas.
“Tomme” yra šviežių arba mažai brandintų sūrių klasės pavadinimas. Šie sūriai gaminami iš karvių, avių arba ožkų pieno ir dažniausiai būna neriebūs. Sūriui gaminti naudojamas pienas yra tik aukščiausios kokybės, tiekiamas iš Boécourt fermos.
Dera su žaliomis salotomis ir džiovintais vaisiais. Taip pat puikiai tiks su riešutų ir vaisių duona.
GėrimaiPuikiai dera su baltu Chardonnay ar baltu prancūzišku vynu, tokiu kaip Chablis.