Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Kietieji sūriai

De Rotterdamsche Oude 36 savaičių brandinimo

De Rotterdamsche Oude brandintas 36 savaites ant medinių lentynų. Sūris yra sotus ir kreminis, jame yra lengvai susiformavę kristalai, dėl kurių burnoje jaučiasi traškesys. 36 savaičių sūris turi subtilų riešutų aromatą ir šiek tiek saldumo.

Kilmės šalis

Nyderlandai

Brandinimo trukmė

36 sav.

Pieno rūšis

karvių pienas

Istorija ir išskirtinumas

Laikas vaidina svarbų vaidmenį kuriant „De Rotterdamsche Oude“. Laikas tiesiog turi ypatingą poveikį brestančiam sūriui. Laiko reikia, kad De Rotterdamsche Oude sūris galėtų subręsti iki tobulumo. Tik tada De Rotterdamsche Oude įgis išskirtinį ir unikalų charakterį bei skanų kreminį skonį.

Geriausiai tinka su

Maistas

De Rotterdamsche Oude sūris labai skanus ant sumuštinio. Šį sūrį geriausia valgyti kambario temperatūroje.

Gėrimai

Skanu kartu su portveinu ar vynu.