Capellini spagečiai su krevetėmis ir Brinza sūriu

30 min.
2 porcijos
Pagaminta su Sūryminis sūris Brinza

Ingredientai

  • 400 g Capellini spagečių;
  • 1 pjaustytas svogūnas;
  • 120 g Brinza sūrio;
  • 220 g vidutinio dydžio krevečių;
  • 2 v.š. sviesto;

Paruošimas

  • 01
    Įdėkite spagečius į verdantį, pasūdytą vandenį ir virkite apie 4 min. Išvirus nusausinkite ir sudėkite į didelį puodą. Ištirpinus sviestą keptuvėje, sudėkite svogūną ir kepkite kol suminkštės. Po to įdėkite krevetes ir dar pakepkite 3 min. Apkepus krevetėms, sudedame Brinzos sūrį ir dar pakepame 1-2 min. Viską sumaišome su makaronais ir patiekiame. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

43 PDO, 4 PGI

Italija

42 PDO, 1 PGI

Ispanija

25 PDO, 1 PGI

Jungtinė Karalystė

9 PDO, 3 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 2 PGI

Vokietija

4 PDO, 2 PGI

Austrija

6 PDO

Danija

2 PDO