Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Sūriai su mėlynuoju pelėsiu

Sūris Remberter

Mėlynojo pelėsio Remberter prancūziškas sūris gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, 50% riebumo. Minkštimas šviesiai geltonas, skonis vidutinio aitrumo, su aiškiai jaučiamu pelėsio poskoniu. Sūrio gamyboje naudojamos Penicillium bakterijos, kurios tolygiai plinta brandinimo eigoje sūrį badant ilgomis adatomis.

Kilmės šalis

Prancūzija

Brandinimo trukmė

3 sav.

Pieno rūšis

karvių pienas

Geriausiai tinka su

Maistas

Salotos, makaronų patiekalai, sriubos, padažai, vienas kaip užkandis ar su duona.

Gėrimai

Quarts de Chaume AC, Coteaux du Layon AC, Coteaux de l’Aubance AC ir Bonnezeaux AC vynai.