Ispaniškas puskietis sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkų pieno, 50% riebumo. Sūris yra baltos spalvos, lygios tekstūros su daugybe „akučių“. Jis padengtas geltona plona vaškine žievele, kuri išlaiko sūrio geriausias savybes visą jo galiojimo laiką.
Ožkų pieno sūriai yra vienas iš sparčiausiai besivystančių segmentų Europoje, nes turi daug sveikatai naudingų savybių. Jis lengviau virškinamas nei karvės pienas, nes jo riebalų ląstelės geriau pasiskirsčiusios, todėl šis pienas tris kartus greičiau ir įsisavinamas. Be to, vitamino A kiekis ožkos piene yra keturis kartus didesnis, o vitamino D kiekis yra du kartus didesnis nei karvės piene. Ožkų piene yra daugiau vertingų mineralų ir mažiau druskos, todėl šis pienas puikiai tinka žmonėms, turintiems širdies ir kraujagyslių sutrikimų. Laktozės kiekis yra ženkliai mažesnis nei karvių piene, todėl laktozės netoleruojantiems žmonėms ožkų pienas yra lengviau virškinamas.
Salotos, patiekalai su bulvėmis, grybais, pupelėmis, tortilijos, įdarytos mėsa, arba vienas kaip užkandis.
GėrimaiSvarus baltasis vynas.