Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Filtruoti
Pieno rūšis
Produktų pagal šiuos kriterijus nėra.

Desertas Tiramisu Dolce Italia

Italija / karvių pienas

Italų prekės ženklas „Dolce Italia“ pristato vieną žinomiausių itališkų sluoksniuotų desertų – tiramisu. Jis gaminamas iš maskarponės kremo, biskvitinių sausainių, mirkytų kavos likeryje, bei apibarstomas kakavos milteliais. Šis nuostabus, kreminis desertas tiks bet kokiai progai ar tiesiog norint maloniai nustebinti svečius.

Desertas Profiteroles Dolce Italia

Italija / karvių pienas

Italų prekinio ženklo „Dolce Italia“ nuostabaus skonio plikytos tešlos pyragaitis su švelniu kreminiu įdaru, padengtas aksominiu šokolado padažu. Šis itališkas pyragaitis nepaliks abejingo nei vieno saldumynų mėgėjo.

Desertas Tartufo Dolce Italia

Italija / karvių pienas

Italų prekės ženklo „Dolce Italia“ desertas, pagamintas iš kakavos putėsių su minkštu baltu kremu, padengtas kakavos milteliais. Šis desertas dėl savo itin sodraus skonio dažnai vadinamas prabangiu desertu.

Vanilinis kremas Sterilgarda

Italija / karvių pienas

Vanilinis kremas - desertų grupės produktas, be glitimo, dažiklių ar konservantų, gaminant jį pienas apdorotas UAT (ultra aukšta temperatūra) būdu. Tai puikus švelnaus vanilinio skonio ir aromato, vienodos tolygios kreminės tekstūros desertas, tinkamas tiek pusryčių, tiek desertų stalui.

PannaCotta su šokoladu Sterilgarda

Italija / karvių pienas

PannaCotta su šokoladu – 30 % riebumo desertas, pasižymintis tvirta kremine tekstūra ir nuostabiu vanilės aromatu, o šokoladinio užpilo subtilus saldumas paliks nuostabų skonį burnoje dar ilgai. Tai idealus desertas smaližiams, ypač mėgiamas vaikų. Jis apdorotas UAT (ultra aukštoje temperatūroje), be konservantų ir dažiklių, be glitimo.

PannaCotta su karamele Sterilgarda

Italija / karvių pienas

PannaCotta su karamele – 30 % riebumo desertas, pasižymintis tvirta kremine tekstūr, nuostabiu vanilės aromatu, o karamelinio užpilo subtilus saldumas paliks nepamirštamą skonį burnoje dar ilgai. Tai idealus desertas smaližiams, ypač mėgiamas vaikų. Jis apdorotas UAT (ultra aukštoje temperatūroje), be konservantų ir dažiklių, be glitimo.

Kakavinis kremas Sterilgarda

Italija / karvių pienas

Kakavinis kremas - puikus švelnaus kakavinio skonio ir aromato, vienodos tolygios tekstūros desertas, tinkamas tiek pusryčių, tiek desertų stalui. Be glitimo, dažiklių ar konservantų, gaminant jį pienas apdorotas UAT (ultra aukšta temperatūra) būdu.

Desertas crème brûlée

Prancūzija / karvių pienas

Prancūziškai „deginta grietinėlė“, crème brûlée yra vienas iš tų desertų, kuriuos pagaminti atrodo paprasta, tačiau iš tikrųjų reikia subtilumo. Pagrindiniai deserto ingredientai yra grietinėlė, cukrus, vanilė ir kiaušinio trynys. Geriausia deserto sudedamoji dalis? Karamelizuotas viršus.

Desertas Chocopistachio Premium

Italija / karvių pienas

Tobulas itališkų pistacijų kremas, užpiltas ant švelnaus belgiško šokolado padažo ir apibarstytas šokolado gabaliukais. Premium desertai - tai geriausių ingridientų ir inovatyviausių pramoninių maisto ruošimo technologijų derinys, elegantiškai pateiktas gražiame stikliniame indelyje.

Desertas Limoncello Premium

Italija / karvių pienas

Kelių sluoksnių desertas: biskvito, mirkyto Limoncello likeryje, šviežio maskarponės sūrio ir citrinų kremo, bei viršuje esančių "Amaretto" sausainių gabalėlių. Itališki Premium desertai - tai geriausių ingredientų ir inovatyviausių pramoninių maisto ruošimo technologijų derinys, elegantiškai pateiktas gražiame stikliniame indelyje.

1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.

Peržiūrėti įrankių asortimentą