Tradicinis Italijos regioninis produktas. Šis sviestas pagamintas iš pasterizuotos buivolių pieno grietinėlės, yra 82% riebumo, šviesiai porcelianinės spalvos ir intensyvaus skonio. Puikus, reikalingas produktas pusryčių, priešpiečių stalui ar tortų, pyragų bei sausainių kepimui.
Buffalo Sviestas yra PAT produktas - oficialiai pripažintas tradiciniu Italijos regioniniu maisto produktu (panašiai kaip produktai turintys PDO (angl. „protected designation of origin“, liet. „saugoma geografinės kilmės vietos nuoroda“) sertifikatą Europos Sąjungoje). Visuose regionuose, kur gaminama mocarela, t.y. aplink Neapolį, Casertą ir Salerną, gaminamas ir specialus sviestas - "burro di bufala", kurio gamybai naudojamas buivolių pienas arba mocarelos sūrio išrūgos. Buivolių piene yra daug vitaminų A, B, C, baltymų ir maistinių medžiagų, jis turi teigiamą poveikį miego kokybei, pagerina centrinės nervų sistemos bei imuninės sistemos veiklas. Dėl to, kad buivolių piene nėra kazeino - jis virškinamas lengviau nei karvės pienas, o iš jo pagaminti produktai yra naudingesni sveikatai.
Šviežiai iškepta duona, sklindžiai, košės, kruasanai, įvairių kepinių gamyba, puošimas.