Sterilgarda kremas yra unikalus ir ypatingas ingredientas, kai ruošiamas maistas.
Lazanijos pagaminimas per rekordiškai trumpą laiką su Sterilgarda Besciamella bešamelio padažu! Bešamelis, pagamintas iš nenugriebto pieno, grietinėlės ir miltų. Tai yra aksominis baltas padažas, sustiprinantis lazanijos, makaronų ir sūrio, troškintos žuvies ir daugelio kitų klasikinių patiekalų kreminį skonį.
Olandiškas sviestas su trumais susideda iš aukštos kokybės kreminio sviesto, pagaminto iš karvės pieno, kartu su tikrų trumų esencija.
Olandiškas sviestas su česnakais ir žolelėmis paprastai susideda iš aukštos kokybės kreminio sviesto, pagaminto iš karvės pieno.
Beurre de tourage ant virtuvės stalo pristato geriausius pieno produktus, pagamintus tradiciniu europietišku metodu.
Šis sviestas gaminamas iš pasirinktų pieno ingredientų, kurie suteikia produktui aukštą ir pastovią kokybę. Puikiai tinka visiems sluoksniuotos tešlos gaminiams: raguoliams/ kruasanams ir daniškai tešlai. Patogus naudojimas dėl aukštos lydymosi temperatūros.
Tradicinis Italijos regioninis produktas. Šis sviestas pagamintas iš pasterizuotos buivolių pieno grietinėlės, yra 82% riebumo, šviesiai porcelianinės spalvos ir intensyvaus skonio. Puikus, reikalingas produktas pusryčių, priešpiečių stalui ar tortų, pyragų bei sausainių kepimui.
Paysan Breton sviestas yra minkštas bei kreminis tradicinis produktas, lengvai tepamas. Sudėtyje yra 80 % sviesto, 20 % pieno ir natūralių emulsiklių.
Airiškas sviestas yra sviesto rūšis, gaminamas pagal Airiškas tradicijas ir yra gerai žinoma dėl savo aukštos kokybės ir išskirtinio skonio. Jis gaminamas iš Airiškos kilmės karvių pieno, o tai prisideda prie sodraus, kreminio skonio.
1896 metais įmonė Boska Holland pradėjo kurti profesionalius sūrio įrankius. Jie pagaminti taip, kad būtų daug lengviau dirbti su sūriu tiek apdorojant, tiek pakuojant.
Peržiūrėti įrankių asortimentą