Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Sūriai ir pieno gaminiai Kietieji sūriai

De Rotterdamsche Oude 100 savaičių brandinimo

De Rotterdamsche Oude yra brandinamas ne mažiau kaip 100 savaičių. Tai intensyvių aromatų ir ilgai išliekančio pikantiško skonio sūris. Šį intensyvų, aštrų skonį sūris lemia ilgas brandinimo procesas. Be to, dėl šio intensyvaus nokinimo, sūryje yra daug skoningų kristalų, kurie suteikia papildomo skonio pojūčio.

Kilmės šalis

Nyderlandai

Brandinimo trukmė

100 sav.

Pieno rūšis

karvių pienas

Istorija ir išskirtinumas

De Rotterdamsche Oude yra tikras Roterdamo sūris, pasižymintis unikaliu charakteriu ir išskirtiniu skoniu. Šio sūrio pagrindą sudaro skanus, kreminis šviežias olandiškų karvių pienas. Kitas labai svarbus ingredientas – laikas. De Rotterdamsche Oude visą subręsta iki tobulumo.

Geriausiai tinka su

Maistas

De Rotterdamsche Oude idealiai tinka naudoti virtuvėje. Struktūra ir intensyvus, aštrus skonis yra derinamas įvairiuose patiekaluose. Pavyzdžiui, salotose ar ant karpačio. Be to, dėl trapios konsistencijos sūrį lengva sutarkuoti. Skanu prie bet kokių makaronų.