Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Mėsos Vytinta mėsa

Itališkas vytintas kumpis „San Michele“

Italijos kumpių gamybos meistrai pasistengė, jog mėsos paruošimas ir brandinimas atitiktų net ir pačių išrankiausių klientų pageidavimus. didžiuojamės galėdami pristatyti šį Prosciutto Crudo Jums!

Kilmės šalis

Italija

Brandinimo trukmė

sav.

Mėsos rūšis

kiauliena

Istorija ir išskirtinumas

Kokybiškiausia kiauliena, prieskoniai ir aplinkos sąlygos - paprastas ir kartu daug kruopštaus darbo reikalaujantis receptas. Vytinto „San Michele“ kumpio (it. prosciutto) gamintojai sako, jog vienas pagrindinių dalykų, leidžiančių paruošti aukščiausios kokybės produktą, yra itin griežta viso gamybos proceso kontrolė. Jau daugiau nei 30 metų šie meistrai džiugina vytinto kumpio mėgėjus iš Italijos ir viso pasaulio. Rekomenduojame paragauti ir įvertinti.

Geriausiai tinka su