Šiame padėkle yra skanių prancūziškų delikatesų pasirinkimas: sausas kumpis, rozetė, rūkyta šoninė ir coppa. Praktiškas sprendimas lengvam aperityvui: tiesiog atidarykite ir patiekite!
Jambon Sec yra puikus sausas kumpis, laiko ir patirties rezultatas. Laiko patvirtintas kiaulių veisimas, kol jos turės visas savybes, reikalingas pikantiškam kumpiui pagaminti. Norint pasiūlyti tokį skonį ir glotnumą burnoje, reikia ne mažiau nei 9 mėnesių.
Šios tipiškos prancūziškos džiovintos dešros griežinėliai suteikia labai malonų švelnumą burnoje ir pikantišką pipirų skonį dėl aukštos žaliųjų pipirų kokybės. Patiriamas unikalus ir subtilus skonį.
Label Rouge yra aukštesnės kokybės antspaudas, palyginti su kitais panašiais rinkos produktais. Šis prancūziškas ženklas garantuoja prancūziškos kiaulienos naudojimą, specifines auginimo sąlygas, gerbiančias gyvūnus ir veisėjus, taip pat griežtą gamybos procesą, siekiant išsaugoti šį kultūros paveldą ir atskleisti autentiškus produktų skonius.
La Rosette yra tipiška prancūziška džiovinta dešra. Dėl unikalios šios didelės dešros kūginės formos susidaro dideli apvalūs griežinėliai, kurie yra išdžiovinti, tačiau labai švelnūs.
Nuo XX a. pradžios šeimos verslo tradicijas puoselėjantys gamintojai siūlo aukščiausios kokybės ir išskirtinio skonio vytintą „Milano“ salami.
Ši vytinta salami dešra yra viena populiariausių Italijoje. ji kilusi iš Neapolio apylinkių, o kokybiška mėsa, česnakai, pipirai bei šlakelis vyno jai suteikia visame pasaulyje atpažįstamą ir vertinamą skonį.
Italijos kumpių gamybos meistrai pasistengė, jog mėsos paruošimas ir brandinimas atitiktų net ir pačių išrankiausių klientų pageidavimus. didžiuojamės galėdami pristatyti šį Prosciutto Crudo Jums!
Tai vienas iš ispanų virtuvės pasididžiavimų, o ši chorizo dešra puikiai įkūnija visas Viduržemio jūros regiono mėsos paruošimo tradicijas, kurias iki šių dienų leidžia išlaikyti nepriekaištingos gamybos technologijos.
Švelniai aštraus skonio kiaulienos dešra, lengvai derinama su kitais maisto produktais ir puikiai tinkanti kaip užkandis.
Pagaminta iš kruopščiai atrinktos kiaulienos. Vytinta ne mačiau 30 dienų. Tai puikus gurmaniškas užkandis.
Tai ispaniškų mėsos produktų gamybos pavyzdys. Vytinta dešra „Sola“ gaminama pagal šimtamečius receptus, o jos skoniui, anot meistrų, įtakos turi tiek ekstra kokybės mėsa, tiek ir visa regiono bei išpuoselėta gamyklos aplinka.
Šios dešrelės gaminamo iš aukščiausios rūšies kiaulienos, o jų gamybos technologija leidžia jas lyginti su namie pagamintu tokio tipo produktu. Skanaus!
Ispaniška vytinta dešra Jamones Iberico Salchichon (salšichono) „Nico Jamones“ yra aukščiausios kokybės kiaulienos gaminys ir tikras kulinarijos meistrų pasididžiavimas. Švelnus subtilus skonis nepaliks abejingų.
Aukščiausios rūšies chorizo dešra, pagaminta iš kiaulienos ir paskaninta paprika. ši tamsiai raudonos spalvos dešra atpažįstama visame pasaulyje ir išsiskiria savo aštriu skonio
Ispanijos pasididžiavimas – itin aukštos kokybės vytintas kiaulienos kumpis, švelnaus ir natūralaus skonio, kvapnus, turintis šiek tiek delikataus sūrumo. Serano yra tvirtos tekstūros ir neriebus, tad naudojamas ne tik gurmanų virtuvėje, bet ir ant kasdienio pietų stalo. Kruopščiai pasirinkta kiauliena yra sūdoma jūros druskoje ir vytinama apie 12 mėn. tuomet statoma į specialų stovą, kuriame supjaustoma itin plonomis vienodo dydžio juostelėmis. Šis produktas - be gliuteno!
Linguica (Ling-GWEE-zuh) rūkyta dešrelė pagaminta iš kiaulienos, gausi paprikos, čili prieskoniu bei pagaardinta česnaku.
Chourico populiari portugališka dešra, primenanti ispaniškąją Chorizo dešrą, kuri taip pat yra rūkyta.
Chorizo yra vytintos dešros rūšis, kurią galima gaminti iš įvairios mėsos, pavyzdžiui, kiaulienos, jautienos arba iš jų derinio. Mėsa paprastai pagardinama įvairiais prieskoniais, o rūkytos paprikos ir česnako priedas suteikia šiam chorizo išskirtinį skonį.
Serrano kumpis, taip pat žinomas kaip jamón serrano, yra sausai vytintas ispaniškas kumpis, kilęs iš kalnuotų Ispanijos regionų. Pavadinimas „serrano“ verčiamas kaip „kalnas“ arba „aukštumos“, atspindintis tradicinį šio kumpio vytinimo būdą gaiviame, vėsiame kalnų ore.