Gardžios verslo dovanos

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Mėsos

Vytinta mėsa

Filtruoti
Mėsos rūšis
Produktų pagal šiuos kriterijus nėra.

Ispaniška vytinta chorizo dešra „Embutidos Sola"

Ispanija / kiauliena

Tai vienas iš ispanų virtuvės pasididžiavimų, o ši chorizo dešra puikiai įkūnija visas Viduržemio jūros regiono mėsos paruošimo tradicijas, kurias iki šių dienų leidžia išlaikyti nepriekaištingos gamybos technologijos.

Ispaniška vytinta dešra Iberico chorizo „Nico Jamones“

Ispanija / kiauliena

Aukščiausios rūšies chorizo dešra, pagaminta iš kiaulienos ir paskaninta paprika. ši tamsiai raudonos spalvos dešra atpažįstama visame pasaulyje ir išsiskiria savo aštriu skonio

Ispaniška vytinta dešra Jamones Iberico Salchichon „Nico Jamones“

Ispanija / kiauliena

Ispaniška vytinta dešra Jamones Iberico Salchichon (salšichono) „Nico Jamones“ yra aukščiausios kokybės kiaulienos gaminys ir tikras kulinarijos meistrų pasididžiavimas. Švelnus subtilus skonis nepaliks abejingų.

Salchichon dešra „Embutidos Sola"

Ispanija / kiauliena

Švelniai aštraus skonio kiaulienos dešra, lengvai derinama su kitais maisto produktais ir puikiai tinkanti kaip užkandis.

Serrano vytintas kumpis

Ispanija / kiauliena

Ispanijos pasididžiavimas – itin aukštos kokybės vytintas kiaulienos kumpis, švelnaus ir natūralaus skonio, kvapnus, turintis šiek tiek delikataus sūrumo. Serano yra tvirtos tekstūros ir neriebus, tad naudojamas ne tik gurmanų virtuvėje, bet ir ant kasdienio pietų stalo. Kruopščiai pasirinkta kiauliena yra sūdoma jūros druskoje ir vytinama apie 12 mėn. tuomet statoma į specialų stovą, kuriame supjaustoma itin plonomis vienodo dydžio juostelėmis. Šis produktas - be gliuteno!

Itališkas vytintas saliamis „Milano“

Italija / kiauliena

Nuo XX a. pradžios šeimos verslo tradicijas puoselėjantys gamintojai siūlo aukščiausios kokybės ir išskirtinio skonio vytintą „Milano“ salami.

Itališkas vytintas saliamis „Napoli“

Italija / kiauliena

Ši vytinta salami dešra yra viena populiariausių Italijoje. ji kilusi iš Neapolio apylinkių, o kokybiška mėsa, česnakai, pipirai bei šlakelis vyno jai suteikia visame pasaulyje atpažįstamą ir vertinamą skonį.

Vytinta dešra „Salchichon Cular Extra“

Ispanija / kiauliena

Pagaminta iš kruopščiai atrinktos kiaulienos. Vytinta ne mačiau 30 dienų. Tai puikus gurmaniškas užkandis.

Vytinta pelėsinė dešra „Fuet Espatec Extra Sola“

Ispanija / kiauliena

Tai ispaniškų mėsos produktų gamybos pavyzdys. Vytinta dešra „Sola“ gaminama pagal šimtamečius receptus, o jos skoniui, anot meistrų, įtakos turi tiek ekstra kokybės mėsa, tiek ir visa regiono bei išpuoselėta gamyklos aplinka.

Itališkas vytintas kumpis „San Michele“

Italija / kiauliena

Italijos kumpių gamybos meistrai pasistengė, jog mėsos paruošimas ir brandinimas atitiktų net ir pačių išrankiausių klientų pageidavimus. didžiuojamės galėdami pristatyti šį Prosciutto Crudo Jums!

Ispaniškos vytintos dešrelės „Mini Fuet"

Ispanija / kiauliena

Šios dešrelės gaminamo iš aukščiausios rūšies kiaulienos, o jų gamybos technologija leidžia jas lyginti su namie pagamintu tokio tipo produktu. Skanaus!

Portugališka vytinta rūkyta dešra „Chourico“

Portugalija / kiauliena

Chourico populiari portugališka dešra, primenanti ispaniškąją Chorizo dešrą, kuri taip pat yra rūkyta.

Portugališkos vytintos rūkytos dešrelės „Linguica“

Portugalija / kiauliena

Linguica (Ling-GWEE-zuh) rūkyta dešrelė pagaminta iš kiaulienos, gausi paprikos, čili prieskoniu bei pagaardinta česnaku.