Label Rouge yra aukštesnės kokybės antspaudas, palyginti su kitais panašiais rinkos produktais. Šis prancūziškas ženklas garantuoja prancūziškos kiaulienos naudojimą, specifines auginimo sąlygas, gerbiančias gyvūnus ir veisėjus, taip pat griežtą gamybos procesą, siekiant išsaugoti šį kultūros paveldą ir atskleisti autentiškus produktų skonius.
Daugiau nei 90 metų „Montagne Noire“ puoselėja unikalias žinias, įamžindama prancūzų produktų tradiciją. Būtent pačioje Oksitanijos teritorijos širdyje gamyklos produktai džiūsta ir bręsta lėtai, kad būtų užtikrinta jų tipinė tekstūra ir skonis. Dėl geriausių ingredientų pasirinkimo unikaliuose receptuose atsispindi „prancūziškas menas vivre“, siūlantis prieinamą gurmanišką patirtį, kur susilieja malonumas ir gastronomija.
Maži prancūziško „Saucisson Sec Label Rouge“ griežinėliai, kuriais galima mėgautis vienais arba su duona. Idealiai tinka bet kokiam aperityvui, furšetui, sumuštiniams ar kaip užkandis.