Šios tipiškos prancūziškos džiovintos dešros griežinėliai suteikia labai malonų švelnumą burnoje ir pikantišką pipirų skonį dėl aukštos žaliųjų pipirų kokybės. Patiriamas unikalus ir subtilus skonį.
Daugiau nei 90 metų „Montagne Noire“ puoselėja unikalias žinias, įamžindama prancūzų gaminių tradiciją. Būtent pačioje Oksitanijos teritorijos širdyje gamintojo produktai džiūsta ir bręsta lėtai, kad būtų užtikrinta jų tipinė tekstūra ir skonis. Dėl geriausių ingredientų pasirinkimo išskirtiniuose receptuose atsispindi „prancūziškas menas vivre“, siūlantis prieinamą gurmanišką patirtį, kur susijungia malonumas ir gastronomija. Label Rouge yra aukštesnės kokybės antspaudas, palyginti su kitais panašiais rinkos produktais. Šis prancūziškas ženklas garantuoja prancūziškos kiaulienos naudojimą, specifines auginimo sąlygas, gerbiančias gyvūnus ir veisėjus, taip pat griežtą gamybos procesą, siekiant išsaugoti šį kultūros paveldą ir atskleisti autentiškus gaminių skonius.
Galima mėgautis vienu arba su duona. Idealiai tinka bet kokiam aperityvui, furšetui, sumuštiniams ar kaip užkandis.