Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Mėsos Vytinta mėsa

Jambon sec "Montagne Noire"

Jambon Sec yra puikus sausas kumpis, laiko ir patirties rezultatas. Laiko patvirtintas kiaulių veisimas, kol jos turės visas savybes, reikalingas pikantiškam kumpiui pagaminti. Norint pasiūlyti tokį skonį ir glotnumą burnoje, reikia ne mažiau nei 9 mėnesių.

Kilmės šalis

Prancūzija

Brandinimo trukmė

mėn.

Mėsos rūšis

kiauliena

Istorija ir išskirtinumas

Daugiau nei 90 metų „Montagne Noire“ puoselėja unikalias žinias, įamžindama prancūzų gaminių tradiciją. Būtent pačioje Oksitanijos teritorijos širdyje gamintojo produktai džiūsta ir bręsta lėtai, kad būtų užtikrinta jų tipinė tekstūra ir skonis. Dėl geriausių ingredientų pasirinkimo išskirtiniuose receptuose atsispindi „prancūziškas menas vivre“, siūlantis prieinamą gurmanišką patirtį, kur susijungia malonumas ir gastronomija. Label Rouge yra aukštesnės kokybės antspaudas, palyginti su kitais panašiais rinkos produktais. Šis prancūziškas ženklas garantuoja prancūziškos kiaulienos naudojimą, specifines auginimo sąlygas, gerbiančias gyvūnus ir veisėjus, taip pat griežtą gamybos procesą, siekiant išsaugoti šį kultūros paveldą ir atskleisti autentiškus gaminių skonius.

Geriausiai tinka su

Maistas

Galima mėgautis vienu arba su duona. Idealiai tinka bet kokiam aperityvui, furšetui, sumuštiniams ar kaip užkandis.