Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Mėsos Vytinta mėsa

Ispaniška vytinta dešra Jamones Iberico Salchichon „Nico Jamones“

Ispaniška vytinta dešra Jamones Iberico Salchichon (salšichono) „Nico Jamones“ yra aukščiausios kokybės kiaulienos gaminys ir tikras kulinarijos meistrų pasididžiavimas. Švelnus subtilus skonis nepaliks abejingų.

Kilmės šalis

Ispanija

Brandinimo trukmė

sav.

Mėsos rūšis

kiauliena

Istorija ir išskirtinumas

Ispaniška vytinta Iberico kiaulienos salchichon (salšichono) dešra yra gaminama iš aukščiausios rūšies kiaulienos, o jos skonį išryškina juodieji pipirai ir druska. Šį aromatingą produktą patartina patiekti supjausčius plonais griežinėliais kaip nepamainomą užkandį. Skanaus!

Sultinga ir itn kokybiška ispaniškos juodosios kiaulės mėsa užtikrina išskirtinį dešros skonį. Juodosios kiaulės laisvai ganosi ąžuolų giraitėse, o ten maitinasi šviežia žole, grybais, vabalais ir vaistažolėmis bei žinoma gilėmis. Tokia natūrali ir pilnavertė mityba suformuoja mėsos skonį, kurį jau įvertino gurmanai iš viso pasaulio,

Geriausiai tinka su

Maistas

Nuostabiai tinka prie įvairių sūrių ar alyvuogių. Puikus užkandis pasiilgusiems tikro kokybiškos mėsos skonio.