The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

The whole truth about cheeses with Paulius Ruškys

Watch episode

Bulgariškos raudonųjų kopūstų ir sūrio salotos

30 min.
2 servings
Made with Cheese Mimolette Kroon

Ingredients

  • 15 g nesūdyto sviesto;
  • 25 g ( 2 šaukštai ) cukraus pudros;
  • 2 žali obuoliai, supjaustyti plonomis skiltelėmis;
  • 75 g riešutų gabaliukų;
  • ½ mažo raudonojo kopūsto, plonais griežinėliais;
  • 30 ml graikinių riešutų aliejus;
  • 30 ml alyvuogių aliejaus;
  • 30 ml balzamiko acto;
  • 200 g Mimolette, supjaustyto kūbeliais.

Preparation

  • 01
    Ištirpinkite sviestą keptuvėje , pridėkite cukrausi r maišykite ant mažos ugnies, kol cukrus ištirps. Įdėkite obuolius ir virkite 3-4 minutes kiekvieną pusę kol pradės karamelizuotis, tada įmaišykite riešutus ir kepkite 1 minutę.Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti . Supjaustykit raudonuosius kopūstus, salierus, įdėkite obuolius ir riešutus. Įpilkite aliejų, balzamiko actą, druskos , pipirų pagal skonį ir išmaišykite. Ant viršaus pabarstykite pjaustytą Mimolette sūrį. Skanaus!

Certificates

The PDO, PGI and TSG certificates have been established by the European Union to encourage the production of agricultural products, protect product names from imitation and provide the consumer with information about the unique characteristics of a particular product. By virtue of this classification, you can be sure that a product bearing one of these authenticity marks is of a high quality and of the same origin.

Certificates
by country

France

53 PDO, 33 PGI

Italy

81 PDO, 26 PGI

Spain

35 PDO, 18 PGI

United Kingdom

10 PDO, 13 PGI

Netherlands

4 PDO, 3 PGI

Germany

6 PDO, 25 PGI

Austria

9 PDO, 2 PGI

Denmark

4 PGI