Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą

Apelsinų ir pankolio salotos

30 min.
2 porcijos

Ingredientai

  • 2 didelių apelsinų;
  • 1 vidutinio pankolio šaknies;
  • 1 nedidelis raudonasis svogūnas;
  • 75 g įvairių salotų mišinio;
  • 150 g Frans Hals ožkos sūrio;
  • 15 g juodųjų alyvuogių be kauliukų;
  • 15 g šviežiai kapotų petražolių lapų;
  • 30 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
  • 30 ml apelsinų sulčių;
  • 5 ml balzaminio acto.

Paruošimas

  • 01
    Nulupkite apelsinus ir supjaustykite skiltelėmis. Supjaustykite kubeliais sūrį, pankolį ir svogūnus, ir sudėkite į indą su apelsinais ir salotomis. Padažo gaminimas: Į maišytuvą sudėkite alyvuoges ir petražoles. Užpilkite apelsinų sultimis, alyvuogių aliejumi ir actu. Pagal skonį galite įdėti pipirų ir druskos. Viską gerai suplakite ir pilkite ant supjaustytų salotų. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

53 PDO, 33 PGI

Italija

81 PDO, 26 PGI

Ispanija

35 PDO, 18 PGI

Jungtinė Karalystė

10 PDO, 13 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 3 PGI

Vokietija

6 PDO, 25 PGI

Austrija

9 PDO, 2 PGI

Danija

4 PGI