Žaliųjų ir raudonųjų paprikų pica su Mozzarella

45 min.
1 porcija
Pagaminta su Tarkuotas sūris Mozzarella Glicerio

Ingredientai

  • 1 picos pagrindo;
  • 2 žaliosios paprikos;
  • 2 raudonosios paprikos;
  • Pievagrybių;
  • Apie 50 g tarkuoto Mozzarella sūrio;
  • 6 skiltelių česnako;
  • Baziliko;
  • Druskos ir pipirų;
  • Alyvuogių aliejus.

Paruošimas

  • 01
    Pakaitinkite pipirus , kad lengvai luptųsi orkaitėje, tada supjaustykite juostelėmis (maždaug 1 cm pločio). Nulupkite ir supjaustykite česnaką. Padėkite picos tešlą ant kepimo skardos, ir padarykite, kad kraštai šiek tiek užsilenktų. Uždėkite pusę sūrio, tada klokite pipirus ir grybus. Pabarstykite česnakais, druska , pipirais , tuomet uždėkite likusį sūrį ir galiausiai baziliką. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi! Kepkite 200°C temperatūroje apie 25 min, picos padas turėtų būti iškepęs (patikrinkite ar tešla jau iškepusi). Patiekite su pomidorų ir bazilikų salotomis. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

43 PDO, 4 PGI

Italija

42 PDO, 1 PGI

Ispanija

25 PDO, 1 PGI

Jungtinė Karalystė

9 PDO, 3 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 2 PGI

Vokietija

4 PDO, 2 PGI

Austrija

6 PDO

Danija

2 PDO