Makaronais su Cablanca sūriu

45 min.
4 porcijos

Ingredientai

  • 1 pakuotės stambių makaronų;
  • 4 stiklinės tarkuoto Cablanca sūrio;
  • 1 pakelio Ricotta sūrio;
  • 1 stiklinės susmulkintų Parmezano sūrio;
  • 1 šaukšto sviesto;
  • 1 kiaušinio;
  • 0,5 g pomidorų padažo;
  • česnako miltelių;
  • petražolių;
  • baziliko;
  • raudonėlio;
  • juodųjų pipirų ir druskos.

Paruošimas

  • 01
    Išvirkite makaronus. Sumaišykite sūrius su sviestu ir kiaušiniu ir suberkite druską, pipirus, petražolės, česnakų miltelius, raudonėlius ir baziliko prieskonius, pagal skonį. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Maždaug 2/3 stiklinės pomidorų padažo sumaišykite su makaronais ir sūrių mišiniu. Atsargiai sudėkite į kepimo formą. Kepkite uždengę 30 minučių. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

43 PDO, 4 PGI

Italija

42 PDO, 1 PGI

Ispanija

25 PDO, 1 PGI

Jungtinė Karalystė

9 PDO, 3 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 2 PGI

Vokietija

4 PDO, 2 PGI

Austrija

6 PDO

Danija

2 PDO