Le Roule ir pievagrybių vokeliai

45 min.
2 porcijos

Ingredientai

  • 2 lakštų Filo tešlos;
  • 250 g smulkiai supjaustytų pievagrybių;
  • 2 saujos šviežių rukolos lapelių;
  • 2 v.š. Le Roule Garlic & Herbs sūrio;
  • 25 g tirpinto sviesto;
  • druskos ir pipirų.

Paruošimas

  • 01
    Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių temperatūros Perpjaukite tešlos lakštus pusiau, suformuodami 4 kvadratus. Ištepkite kvadratus tirpintu sviestu ir sudėkite po 2 vieną ant kito. Tai bus jūsų vokelių pagrindas. Karštoje keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą ir apkepinkite grybus. Pagardinkite pipirais ir druska. Ant vieno vokelio pagrindo uždėkite pluoštelį rukolos lapelių, pusę keptų grybų ir šaukštą sūrio. Ištepkite tešlos kraštelius sviestu ir suformuokite vokelius. Aptepkite vokelius likusiu sviestu ir pašaukite į orkaitę maždaug 15 minučių arba kol tešla gražiai apskrus. Patiekite su sauja rukolos ir vyšniais pomidoriukais. Taip pat, labai skanu su stikline sultinio. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

43 PDO, 4 PGI

Italija

42 PDO, 1 PGI

Ispanija

25 PDO, 1 PGI

Jungtinė Karalystė

9 PDO, 3 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 2 PGI

Vokietija

4 PDO, 2 PGI

Austrija

6 PDO

Danija

2 PDO