Kepta lašiša su St. Nectaire Laitier sūriu

45 min.
4 porcijos

Ingredientai

  • 4 lašišos kepsniai;
  • 100 g St. Nectaire Laitier sūrio;
  • 50 g balto vyno;
  • 1 svogūnas;
  • 1 kiaušinis;
  • grietinėlės;
  • česnakas;
  • sultinio kubelis.

Paruošimas

  • 01
    Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C. Riekelėmis supjaustytą svogūną ir smulkiai pjaustytą česnaką išdėliokite ant kepimo skardos. Keptuvėje šiek tiek pakepkite lašišos kepsnius ir atidėkite į kepimo skardą. Sumaišykite dubenyje kiaušinį su St. Nectaire Laitier sūriu ir užpilkite ant lašišos kepsnių. Kepkite juos įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Likus 5 min., pasidarykite padažą. Į keptuvę įpilkite balto vyno, grietinėlę ir žuvies sultinio. Leiskite išgaruoti. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

43 PDO, 4 PGI

Italija

42 PDO, 1 PGI

Ispanija

25 PDO, 1 PGI

Jungtinė Karalystė

9 PDO, 3 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 2 PGI

Vokietija

4 PDO, 2 PGI

Austrija

6 PDO

Danija

2 PDO