Jautienos vėrinukai su Fromager d'Affinois Poivre sūriu

45 min.
2 porcijos

Ingredientai

  • 12 gabalėlių jautienos (gardžiausias su vytinta jautiena);
  • 240 g Fromager d'Affinois Poivre sūrio;
  • 6 šaukštų sojų padažo;
  • 30 g medaus;
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • Šaukšto citrinos sulčių.

Paruošimas

  • 01
    Sūrį supjaustykite į 12 lazdelių, kurias įvyniokite į jautienos griežinėlius. Verkite šiuos vėrinukus ant iešmelių. Marinatas: sumaišykite sojų padažą, medų, alyvuogių aliejų ir citrinos sultis. Vėrinukus pusvalandį pamirkykite marinate. Iš visų pusių apskrudinkite keptuvėje ir patiekite karštus. Skanaus!

Sertifikatai

PDO, PGI ir TSG sertifikatus parengė Europos Sąjunga siekiant paskatinti žemės ūkio produkcijos gamybą, apsaugoti produktų pavadinimus nuo imitacijos bei suteikti vartotojui informacijos apie unikalias konkretaus produkto savybes. Tokios klasifikacijos dėka galite būti tikri, kad produktas, turintis vieną iš šių autentiškumo ženklinimų, yra kokybiškas bei atitinka savo kilmę.

Sertifikatai
pagal šalis

Prancūzija

43 PDO, 4 PGI

Italija

42 PDO, 1 PGI

Ispanija

25 PDO, 1 PGI

Jungtinė Karalystė

9 PDO, 3 PGI

Nyderlandai

4 PDO, 2 PGI

Vokietija

4 PDO, 2 PGI

Austrija

6 PDO

Danija

2 PDO