Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Visa tiesa apie sūrius su Pauliumi Ruškiu

Žiūrėti laidą
Mėsos Vytinta mėsa

Salchichon dešra „Embutidos Sola"

Švelniai aštraus skonio kiaulienos dešra, lengvai derinama su kitais maisto produktais ir puikiai tinkanti kaip užkandis.

Kilmės šalis

Ispanija

Brandinimo trukmė

sav.

Mėsos rūšis

kiauliena

Istorija ir išskirtinumas

Salchichon dešra yra stambaus kapojimo, aštraus skonio. Šio aštrumo suteikia juodieji pipirai, o dėl viduje esančių riebalų ji yra švelniai kreminės tekstūros, . Ši dešra gaminama iš ispaniškų baltųjų kiaulių veislės. Brandinta vidutiniškai 45 dienas. Salchichon puikiai dera su raudonu vynu, kuris atskleidžia jos pikantišką skonį.

Geriausiai tinka su

Maistas

Labai tinka gardinti tapas, mėgautis su alyvuogėmis ar sūriu.

Gėrimai

Sodrus raudonas vynas puikiai atskleis šios dešros skonį ir kartu subalansuos jos aštrius poskonius.